senin mantık dünyaya ters abd de yayınlanan diziler dünyanın her yerinde yayınlanıyor hem de önemli kanallarda bizdeki gibi cnbc falan değil fox (türkiye) de yayınlanan yabancı dizilerin çoğu yayından kaldırıldı abd de iptal edildi diyehacıtutmak ne demek. olmuş demektir. bir dizinin olması için pşlandıgı gibi bitmesi lazım yurt dışına satış garatili yapımlar tercih ediliyor. tutmuş olması bir garati dış yapımcılar için
olmuyor işte.. planlandıgı gibi bitecek... yani başı sonu bir bütün olarak bitecek.. dizi dediğin bir hikayedir aslında. hikayenin başı var sonu yok olur mu kim ne alayacak o hikayeden)))Ocak ayında bile bitse 2.sezonu tamamlıyor dolayısıyla senin lugata göre de tutmuş oluyor
sen istisnasınVar tabii panpa.
önce 2 sezon diyordun şimdi bütün olacak bütün olunca ne diyicen merak ediyorum Folmuyor işte.. planlandıgı gibi bitecek... yani başı sonu bir bütün olarak bitecek.. dizi dediğin bir hikayedir aslında. hikayenin başı var sonu yok olur mu kim ne alayacak o hikayeden)))
amerikada diziler sezon sonu bitirlmiyor kontrada göre haraket ediliyor. yani önceden dizinin bitip bitmeyeceği belli oldugundan dizi tamamlanıyor öyle bitiyorsenin mantık dünyaya ters abd de yayınlanan diziler dünyanın her yerinde yayınlanıyor hem de önemli kanallarda bizdeki gibi cnbc falan değil fox (türkiye) de yayınlanan yabancı dizilerin çoğu yayından kaldırıldı abd de iptal edildi diye
üff ya 2 sezon devam eden dizinin hikayesi tamamlanıyor ondan öyle dedim. herbirinize bişey anlatmak zor dostum . bir sen bir forumdash benimde tek elim var )))sen istisnasın
önce 2 sezon diyordun şimdi bütün olacak bütün olunca ne diyicen merak ediyorum F
pat diye biten de var mesela borgias 3. ve 4.sezon onayı aldı ama 4.sezonu göremedi iptal oldu o.c.son sezonu mecbur 16 bölüm sürdü kaldırıldıamerikada diziler sezon sonu bitirlmiyor kontrada göre haraket ediliyor. yani önceden dizinin bitip bitmeyeceği belli oldugundan dizi tamamlanıyor öyle bitiyor
lcd değil plazmalarda öyle.. zaten artık kanalalar hareketli logo kulanıyor o izler çıkmasın diyeLCD TV'lerde aynı kanalı sabah akşam izleyince logosu ekranda kalıyormuş....
boş anlatıyon panpa 2.sezona bakalım revenge de bir şey bitmedi lost ta her şey karıştı türkiyeye bakalım my de olaylar yarılanmadı,binbir gece de aynı şekil bir şey bitmedi,yaprak dökümü yeni başaldı,üff ya 2 sezon devam eden dizinin hikayesi tamamlanıyor ondan öyle dedim. herbirinize bişey anlatmak zor dostum . bir sen bir forumdash benimde tek elim var )))
Bir göndermem vardı şimdi sende beyazsoy.lcd değil plazmalarda öyle.. zaten artık kanalalar hareketli logo kulanıyor o izler çıkmasın diye