3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Al işte İntikam listede yok. Bari Galip Derviş'i feda etmeyeydiniz. :(

hacıtutmak ne demek. olmuş demektir. bir dizinin olması için pşlandıgı gibi bitmesi lazım yurt dışına satış garatili yapımlar tercih ediliyor. tutmuş olması bir garati dış yapımcılar için
senin mantık dünyaya ters abd de yayınlanan diziler dünyanın her yerinde yayınlanıyor hem de önemli kanallarda bizdeki gibi cnbc falan değil :D fox (türkiye) de yayınlanan yabancı dizilerin çoğu yayından kaldırıldı abd de iptal edildi diye :D

Ocak ayında bile bitse 2.sezonu tamamlıyor dolayısıyla senin lugata göre de tutmuş oluyor:F:F
olmuyor işte.. planlandıgı gibi bitecek... yani başı sonu bir bütün olarak bitecek.. dizi dediğin bir hikayedir aslında. hikayenin başı var sonu yok olur mu kim ne alayacak o hikayeden)))

senin mantık dünyaya ters abd de yayınlanan diziler dünyanın her yerinde yayınlanıyor hem de önemli kanallarda bizdeki gibi cnbc falan değil :D fox (türkiye) de yayınlanan yabancı dizilerin çoğu yayından kaldırıldı abd de iptal edildi diye :D
amerikada diziler sezon sonu bitirlmiyor kontrada göre haraket ediliyor. yani önceden dizinin bitip bitmeyeceği belli oldugundan dizi tamamlanıyor öyle bitiyor

İntikam listeye giremiyor artık geçen seneki yorumlar aklıma geliyor da iyi güldüm :D

LCD TV'lerde aynı kanalı sabah akşam izleyince logosu ekranda kalıyormuş....

sen istisnasın :D

önce 2 sezon diyordun şimdi bütün olacak :F bütün olunca ne diyicen merak ediyorum :DF
üff ya 2 sezon devam eden dizinin hikayesi tamamlanıyor ondan öyle dedim. herbirinize bişey anlatmak zor dostum . bir sen bir forumdash benimde tek elim var )))

amerikada diziler sezon sonu bitirlmiyor kontrada göre haraket ediliyor. yani önceden dizinin bitip bitmeyeceği belli oldugundan dizi tamamlanıyor öyle bitiyor
pat diye biten de var :D mesela borgias 3. ve 4.sezon onayı aldı ama 4.sezonu göremedi iptal oldu o.c.son sezonu mecbur 16 bölüm sürdü kaldırıldı :D

üff ya 2 sezon devam eden dizinin hikayesi tamamlanıyor ondan öyle dedim. herbirinize bişey anlatmak zor dostum . bir sen bir forumdash benimde tek elim var )))
boş anlatıyon panpa :D 2.sezona bakalım revenge de bir şey bitmedi lost ta her şey karıştı türkiyeye bakalım my de olaylar yarılanmadı,binbir gece de aynı şekil bir şey bitmedi,yaprak dökümü yeni başaldı,