Flaş Haber : "Karagül" Dizisi Transfer mi Oluyor?

Uzak durun dizimden. :bağır:KVP'ye Karadayı'ya falan yap. semre onlar transfer olabilir dedi. :D
Karadayı imkansız. KVP'yi ben istemiyorum onu Mert istiyor. Ben Karagül'ü istiyorum ama kanala adam akıllı bir yapım girsin diye. Yoksa Fox'a da çok yakışıyor dizi. @denizz19 :X

Cuk oturmuş harbiden :F:F

#Karadayı'ma dokunmayın HD HD izliyorum:T
Karadayı imkansız zaten. Show TV ile görüştüler ama gelen haberler olumsuz yönde. Ama Karagül gerçekten Show'a baya bir yakıştı. @mrt-06 görse ne der Allah bilir. Transfer olmuyorsa bile oldurtur. :X

Deniz Yıldızı, UEK, Karagül, Fatih Harbiye, SBSV :D
Saydığın diziler arasında en iyileri Karagül ve UEK. Ama UEK Show'a yakışmaz zaten Fox'ta kalması daha iyi hem ömürü açısından daha uzun sürer yani Fox'ta. Bitmesin de zaten. :(

Duydun @dizi kolik Show Logosunu hepsine yapiştir :F:F
Yok ya. Ben transfer edecekse Karagül'ü etsin diyorum. Şu ana kadar Dila Hanım'mış BİÜ'müş Adını Kalbime Yazdım'mış felan uğraşacağına Karagül'ü alsa çok daha iyi olurdu yani benim kastettiğim buydu aslında. Yoksa Fox'a da yazık, tm sezon planı alt üst olacak sonuçta ama şu ana kadar transfer ettikleri bir halt etmez Show'un. :X

@xBUGRAx'in hatrına Karadayı'yı da yaptım. Sonuçlar gayet iyi aslında @Forumdash. :X

ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74gm.jpg

ar1310.hizliresim.com_1g_3_t74gz.jpg

ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74fb.jpg

Ekli dosyalar

• ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74gm.jpg
    ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74gm.jpg
    40.8 KB · Hit: 487
  • ar1310.hizliresim.com_1g_3_t74gz.jpg
    ar1310.hizliresim.com_1g_3_t74gz.jpg
    29 KB · Hit: 738
  • ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74fb.jpg
    ak1310.hizliresim.com_1g_3_t74fb.jpg
    31 KB · Hit: 730
Ben zaten eski show'da dizi izlemeyi seviyordum.İkiside güzel duruyor ama iki diziyide izlemiyorum genel olarak.:D

Doktorlar Fox'a geçtiğinde Show'daki tadı alamıyordum Show'da dizi izlemeye teşvik eden bir şey var bance.:(b)

bence avşar film böyle bir hata yapmaz zaten tutmuş bir dizi niye kendini riske atsın ki ama ben vadinin show a geçmesini çok isterim vadi show da bambaşka ocak ta heran herşey olabilir

show tv starin yolunu gidiyor ama canim onlar 10-15 reytingi goren dizileri transfer etti sen 6yi zorlayanlarin peşindesin.
Star Mi 10-15 lik transfer etti ay Gulesim Yoktu Muhtesem Yuzyil Bir tek Izleniyor o da 10 dan fazla gormedi Bide Kanal d den dizi tranferi yapmisti o da yayindan kalkti Beni Affet De zar zor izleniyor