Karadayı 41.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragman bomba durgun bölümlerden sonra iyi bir bölüm olcak :)

mahir turgutu öğrenecekmi şimdi erken gibi,senaristler sağ gösterip sola yatırmasınlar bizi
fragmandan bu haftaki bölümün daha bir heyacanlı olacağı anlaşılıyor
Geçen hafta ki gibi durgun olmaz İnşallah. Mahir'in Turgut'u öğrenmesi bence de erken ama bakalım senaristler bilir en iyisini

Geçen hafta ki gibi durgun olmaz İnşallah. Mahir'in Turgut'u öğrenmesi bence de erken ama bakalım senaristler bilir en iyisini

eli ayağı düzgün birkaç dizi var onlardan biride karadayı
yanlız bu senaristleri anlamakta zorluk çekiyorum,sebebi de yazsanıza kardeşim heyecanlı aksiyon ve maceralı bölümler
nasıl olsa siz çekmeyeceksiniz diziyi,siz yazın yönetmen düşünsün gerisini
nasıl olsa karadayının iki yönetmeni var bu kaçakta şuan bir

eli ayağı düzgün birkaç dizi var onlardan biride karadayı
yanlız bu senaristleri anlamakta zorluk çekiyorum,sebebi de yazsanıza kardeşim heyecanlı aksiyon ve maceralı bölümler
nasıl olsa siz çekmeyeceksiniz diziyi,siz yazın yönetmen düşünsün gerisini
nasıl olsa karadayının iki yönetmeni var bu kaçakta şuan bir
Aynen aga ya bol aksiyonlu bölümler yazsalar aşk meşk olmasa dizi çok daha iyi gidecek ve daha güzel bir hal alacak. Ay Yapım işte aşk olmadan dizi çekemiyorlar :)

Aha Necdet'in kuyruk sıkıştı iyice.
Mahir Turgut'u öğreniyor. Gel şimdi Feride'yi buna inandır :D

Fragman aksiyon kokuyor :D reytingler iyilesecek gibi :D

Mahir, Ayten'i ögreniyor mu yoksa Ayten'i baska birisi mi öyle bagladi tam anlayamadim. Üstüne Mahir'in Turgut'u gördügü sahnede aldatici fragman sahnesi olabilir, ama eger düsündügümüz gibiyse süper olur :D

fragman süper olmuş çok beğendim kenanın dürbünle baktıktan sonraki mimiği çok iyi :D aksiyon yapın şu adama diye diye dilimizde tüy bitti ama bu bölüm heycanlı belli :D karadayı şuan en iyi diziler listemde 4.sırada vadi,tatar ve kaçaktan sonra böyle bölümler olursa yükselir :D