aşk reklamdaydı. normal sonuçoha my özeti uçuyo geçen haftaya göre 1 reytingten fazla yükselmiş 6.7120:30-20:45'i düşünemiyorum bile özet ne yapacak🙂
aşk reklamdaydı. normal sonuçoha my özeti uçuyo geçen haftaya göre 1 reytingten fazla yükselmiş 6.7120:30-20:45'i düşünemiyorum bile özet ne yapacak🙂
sen de sadece yaşa bağlıyon olayı sivilce bitince ergenlik bitmez duygusal süreç de bitecek onun orası burası için dizi izlenmicek
Yeri değil burası ama yazmadan edemicem: Az önce Glee'deki sahne için uçtun yahu!!!X'li Emre söylemiş zaten.
X'li Emre söylemiş zaten.Ergenlikle ne alaka??? Ergenliğin tanımını bilmiyorsunuz
Teşekkürler o zaman ben TV'ye ineyim.Hürrem hediyesini açıyor
öyle bir sahneyle gerçekte karşılaşamayacağım içindir ayrıca naya-demi ikilisini nurbanu ile bir mi tutuyonYeri değil burası ama yazmadan edemicem: Az önce Glee'deki sahne için uçtun yahu!!!
14 dk reklam olacak yavaş gitTeşekkürler o zaman ben TV'ye ineyim.
Başlıyor.
ReklamTeşekkürler o zaman ben TV'ye ineyim.
Başlıyor.
Oyyyh @xemrexxx şu konuda adamı canından hayattan bezdiriyon İzlemicem.öyle bir sahneyle gerçekte karşılaşamayacağım içindir ayrıca naya-demi ikilisini nurbanu ile bir mi tutuyon
14 dk reklam olacak yavaş git
Vahideye baksaydım diziye devam ederdim Bi Meryem değil maalesefizleme sen zaten vahideye de bakarsın bu gidişle @mrt-06
hazal ı kaçıran oyuncuya Allah sabır versin hele ağlatıp,vurduysa falan yarın tehditler almaya başlar hazal fanları çok saldırganaşk sıkıcı başladı. ama bu bölüm totale baglayacak aşk ))) azrayı kaçıracak tefeciler)) keremde şebnemle evlenmeyi kabul edecek mecburen))) ah büyük aşk nerdesin
meryem in dediği sülüman ın sü sünü diyemez oVahideye baksaydım diziye devam ederdim Bi Meryem değil maalesef