Hande Ataizi "Ne Diyorsun?" Dizisinde Rol Alabilir!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Çok yakında yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği "Ne Diyorsun?" dizisi hakkında sürpriz haber!

Son olarak "Benzemez Kimse Sana" isimli programda juri üyesi olan başarılı ve güzel oyuncu Hande Ataizi çok yakında Show TV'de yeni bir dizi ile ekranlara geri döneceğini açıkladı. Güzel oyuncu yıllar sonra setlere verdiği arayı nihayet sonlandırıyor!

Başrolünde Fetih 1453 filminin Fatih'i Devrim Evin'in bulunduğu "Ne Diyorsun?" dizisinde Hande Ataizi'nin olması iddia edildi. Güzel oyuncu set arkasından gelen haberlere göre "Ne Diyorsun?" dizisinde rol alacak ve Devrim Evin ile partner olacak!

aj1310.hizliresim.com_1g_2_t6t0d.jpg

Ekli dosyalar

• aj1310.hizliresim.com_1g_2_t6t0d.jpg
    aj1310.hizliresim.com_1g_2_t6t0d.jpg
    22.4 KB · Hit: 1,056
Nasıl bir dizi acaba..

İsmi komediyi, andırıyor.:D
Komedi olacak sanırım, bana da öyle geldi. Zaten Limon Film son zamanlarda komedi dizileriyle ön planda ve bu dizinin de komedi olması şaşırtıcı olmaz. :)

Hande Ataizi'nin Devrim Evin ile partner olması iyi bir fikir olabilir ama senaryo nasıl bir şey acaba?

her şey yolunda merkez gibi reytingler bekleniyorsa kanalı tatmin eder yüksek reyting bekleniyorsa hiç başlamasınlar :D

Hande Ataizi'yi severim güzel bir kadın :) Devrim Evin'in klonlanmış hali de benim Teknik Direktör ilk defa farkediyorum :A Başarılar ikisine de İnşallah dizi tutar iyi reytingler alır ve kanalını memnun eder.

Show tv ne kadar dizi baslatacak merak etdim :D her gun yeni dizi haberi :D

Devrim Evin, Devrim Nas'a benziyor bence. Hande Ataizi Ece dizisinde Devrim Nas ile partnerdi yakıştırdım ben. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy