"Gold Film" Yeni Dizileriyle Show TV'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Ciner Yayın Grubu himayesine geçmesiyle büyük bir değişim yaşaması beklenen Show TV "Büyük Yalan", "Berivan", "Şöhret", "Annem", "Hanımın Çiftliği" gibi başarılı dizilere imza atmış Gold Film ile yeni dizileriyle Show TV'de!

Geçtiğimiz sezon Cuma akşamları 20.00'da ekrana gelen Dila Hanım'ı transfer eden Show TV, Gold Film'in ocak ayında başlatacağı bir dönem dizisi ve bir dram dizisi olmak üzere 2 yeni dizisi için anlaştı!

Show TV bu sezon Kanal D ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan ve başrollerinde Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve Aslı Tandoğan gibi başarılı isimlerin bulunduğu "A.Ş.K." dizisi içinde Gold Film ile görüştüğü öğrenildi.

aj1310.hizliresim.com_1g_1_t655m.jpg

Ekli dosyalar

• aj1310.hizliresim.com_1g_1_t655m.jpg
    aj1310.hizliresim.com_1g_1_t655m.jpg
    14.1 KB · Hit: 1,011
Son düzenleme:
Kanal D AŞK'ı kaptırmaz bence. Gold yapım bu yıl Show'a çalışacak anlaşılan

A.Ş.K.'ın bende Show TV'ye geçeceğini sanmıyorum ama diğer iki dizi için bakalım nasıl oyuncu kadrosu ve senaryosu hazırlıyor Gold Film? Hakan Kurtaş gibi uyumsuzluk problemi yaratan oyuncular olmaz umarım yeni dizilerinde...

A.Ş.K dizisini transfer mi etmek istiyor show ?
Evet, şu an öyle bir duyum söz konusu Gold Film ve Show TV ile olan görüşmeler esnasında ama kesinleşen bir karar yok. Dizi daha ilk bölümünü yayınladı. Ocak ayında belki geçebilir ama sanmıyorum...

Hadi lan gold bu showu kurtarsan kurtarsan sen kurtarirsin goster gucunu :D

gold film ilee 5 reytinglik diziler yaparlar daha büyük işler için ay yapım-tims eile çalışmalılar en kötü tmc olurr :D

gold film bana göre 2.sınıf bır yapımcı show da bu sezon ne yazık ki 2.sınıf işler yapıyor o zaman hayırlı olsun

gold film ilee 5 reytinglik diziler yaparlar daha büyük işler için ay yapım-tims eile çalışmalılar en kötü tmc olurr :D
Ay Yapım'da olmadı Tims'te...

Show TV'nin Ay Yapım ve Tims ile görüşmeleri hep olumsuz yönde yani anlaşamadığı yönünde...

AŞK bu sene desteklediğim diziydi ama 90'lardan sonraki fiyaskom olacak gibi:( Umdugum gibi çıkmadı dizi:T

Dönem dizisinin kadrosunda çok sürpriz isimler olacak diye söyleniyor
Tuba yer alamaz mı acaba bu dizide? Çünkü Show TV yönetimi Tuba Büyüküstün'ü yeni dizilerinden birinde kesin olarak görmek istiyormuş ve bunun için yapımcılarla görüşmüş diye duydum ben...

Tuba yer alamaz mı acaba bu dizide? Çünkü Show TV yönetimi Tuba Büyüküstün'ü yeni dizilerinden birinde kesin olarak görmek istiyormuş ve bunun için yapımcılarla görüşmüş diye duydum ben...
Vallahi bilemiyorum Gold Film Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinde Tuba ile çalışmak istemişti teklif gitmiş olabilir.Ama Tuba'nın Tomris Giritlioğlu ile temasta olduğu söyleniyor

Vallahi bilemiyorum Gold Film Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım dizilerinde Tuba ile çalışmak istemişti teklif gitmiş olabilir.Ama Tuba'nın Tomris Giritlioğlu ile temasta olduğu söyleniyor
Tomris Giritlioğlu ile çalışacaksa umarım partneri Murat Ünalmış olur...