Fatih Dizisi Beklentileri Karşıladı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hacı sahneyi tekrar izle yahuu. Müziğine kadar sözlerine kadar özel yazılmış bir sahne.. Ağrılarını dindirecek mi diyor fatih büyücüler in ağrı dindirdigi nerde görülmüş))) . Büyücü Osmanlıda yok. Büyü haram islamda ayrica

Emre bile bile mi yapiyon sahneleri nasıl izliyon. Bir padişaha ağrılarını dindirir diye ilaç veriliyor bunu kim yapar.. Bak bir padişaha.. Bir padişah doktoru yada çok yakınları dışında birisinden ilaç alır mı yahu

Ben ilacı veren büyücü demedim, kıyafeti ile büyücüye benziyor dedim.

bu kadar benzerlik olan bir dizi baslatmak ne kadar dogruki hemde kanal D`de olmasi beni sasirtiyor cok iyi biliyorlarki insanlari artik tarihi diziler ilgilendirmiyor Muhtesem yuzyil varken..bu dizinin baslamasi deyilde en cok kanal D gibi bir kanalda baslamasi beni uzuyor..

bence biraz daha zaman vermek gerekir en azından 2 3 hafta daha beklemek lazım

kıyafetten dem vurmama gerek yoktu ki.
Kiyafetten bahsetmeden ben senin kafandan ne geçtiğini nasıl anlayacam)))) ayrıca adamın kıyafetini de tam göstermediler. Sen demek kıyafet demeden kıyafeti kastettigin gibi kıyafeti tam görmeden de kıyafeti tammamini anlarsın.. Sendeki yetenek kimsede yok. Ayrıca osmanlidaki büyücü modasını da yakından takip ediyorsun anladığım kadariyla)))

10 milyonluk iş var ortawda ilk hafta kötü gitmiş olabilir ama 5.hafta falan 8-10 alamazsa tehlike çanları çalar hele 6+ değilse 8.-9. bölüme biter
çok doğru sonuçta yüksek maliyetli bir dizi en azından 8 reyting ve üzeri alması gerekiyor ki hayatta kalabilsin bence ilerleyen bölümlerde biraz heyecan katacaklardır yoksa 10 milyon başka bişey deil

çok doğru sonuçta yüksek maliyetli bir dizi en azından 8 reyting ve üzeri alması gerekiyor ki hayatta kalabilsin bence ilerleyen bölümlerde biraz heyecan katacaklardır yoksa 10 milyon başka bişey deil
fatih in defalarca kez suikaste uğradığını biliyoruz,avrupa ile özellikle vatikanla savaştığını biliyoruz,adil olduğunu biliyoruz yani ortaokul bilgisi bunlar kurgu adına bir şey yok dizide

fatihi in kadınalrının kavgası da my den farklı bir şey sunmazsa bu dizi bu oranalrda kalır

fatih in defalarca kez suikaste uğradığını biliyoruz,avrupa ile özellikle vatikanla savaştığını biliyoruz,adil olduğunu biliyoruz yani ortaokul bilgisi bunlar kurgu adına bir şey yok dizide

fatihi in kadınalrının kavgası da my den farklı bir şey sunmazsa bu dizi bu oranalrda kalır
yani bize bildiğimiz tarihi deil de bilmediklerimizi vermesi lazım diyorsun

Ben çok beğendim, dublajda yakışmıştı. Sadece konuşmaları beğenmedim günümüze benziyordu.

İzlemedim henüz yorum yapamam.

Ama en zor günde yarıştığı bir gerçek...

Diziyi televizyondan seyretmedim çünkü her gün FOX'la doluyum ama tekrarını gece 2'de seyretmiştim internetten. Çok başarılı buldum, reytingler de sonradan artacaktır ve Medyapım'ı sevindirecektir. :)