Hande Ataizi yeni diziyle ekranlara dönüyor.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
amedia.t24.com.tr_stories_2013_05_page_hande_ataizinin_dugun_takilari_calindi_431011182.jpg
Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Hande Ataizi yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bir Sinema salonundan çıkarken görüntülendi.Ateşli Bakışlar filmini izlediğini ve yakın zamanda Show Tv'de yayınlanacak yeni bir dizide başrol oynayacağını söyledi.

Diziyle ilgili daha fazla detay vermeyen Ataizi'nin dizisi şimdiden merak konusu oldu.

Ekli dosyalar

• amedia.t24.com.tr_stories_2013_05_page_hande_ataizinin_dugun_takilari_calindi_431011182.jpg
    amedia.t24.com.tr_stories_2013_05_page_hande_ataizinin_dugun_takilari_calindi_431011182.jpg
    57 KB · Hit: 507
Son düzenleme:
Hande Ataizi Show TV'de ki Benzemez Kimse Sana'da jüri olmadı. :)

Son düzenleme:
Show'da olması ümitsiz vaka gibi hissettiriyor banada.:)

Ama belli olmaz Hande için iyi bir şans olabilir.:)

Keşke FOX Türkiye'de olsaydı başarılar.

Herhalde Sevdaluk'ta yer alacak. :)

Herkesin dizisi de Show TV'de basliyor, Belçim Bilgin simdi de Hande Ataizi :D

cok merak ediyorum bu Show tv`de ne kadar dizi olucakki her oyuncu her dizi haberinde kanalin ismi var:D

hande ataizinin hiçbir albenisi yok kimse hande dizide oynuyor diye o diziye bakmaz

bak yazmışsın bir zamanlar o kadar artık popülaritesini bitireli çok zaman oldu tabi yanlış anlama benim fikrim sana da saygın sonsuz

Tabiki fikirlerimi söyleyeceğiz.
Demek istediğim iyi oyuncu ve hala magazin gündemini fazlasıyla meşgul ediyor ve hala unutulmadı.
İyi oyuncu zaten iyi bir senaryo ile eski formuna geri döner.:)Tabi sadece tek başına yetemez o devir kapandı onun için.:)

Tabiki fikirlerimi söyleyeceğiz.
Demek istediğim iyi oyuncu ve hala magazin gündemini fazlasıyla meşgul ediyor ve hala unutulmadı.
İyi oyuncu zaten iyi bir senaryo ile eski formuna geri döner.:)Tabi sadece tek başına yetemez o devir kapandı onun için.:)
dikkat et hiçbir büyük yapım handeyi tercih etmiyor tims ay yapım tmc gibi sence o ışık hala onda olsa onlardan kaçarmıydı.magazin olayını ben bilmem orada hala aranan yüz olabilir ama konumuz o deil

dikkat et hiçbir büyük yapım handeyi tercih etmiyor tims ay yapım tmc gibi sence o ışık hala onda olsa onlardan kaçarmıydı.magazin olayını ben bilmem orada hala aranan yüz olabilir ama konumuz o deil

Oynayacağı dizinin yapımcısı belli değil daha.:)Belki aralarından biridir.:)