Sevdaluk Dizisine Yeni Transfer!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
610
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
almdizi.files.wordpress.com_2013_04_399864_536185269766683_1659184647_n.jpg

Show TV Yayınlanacakmı? Yayınlanmıyacakmı? Soruları Dolaşırken Başka Bir Konu İlgileri Çekti.Mesut Yar'ın Ben de Özledim dizisini yorumlarken "Erdal Bakkal yani Cengiz Bozkurt bölüm aşırı dizide yer alacak ve bir süre sonra da yeni dizisi “Sevdaluk” için evini Karadeniz’e taşıyacak." bu cümle Cengiz Bozkurt'un yeni "Sevdaluk" dizisinin kadrosuna katıldığını onayladı​

Ekli dosyalar

• almdizi.files.wordpress.com_2013_04_399864_536185269766683_1659184647_n.jpg
    almdizi.files.wordpress.com_2013_04_399864_536185269766683_1659184647_n.jpg
    14.7 KB · Hit: 653
Mesut Yar yorumlamışsa dizinin Kanal Dde olma ihtimali çok yüksek. :X

Semre Show TV'de olacak dedi artık kanal belirsizliği kalktı yani.

Çok sevdiğim bir oyuncu zaten diziyi izleyeceğim Devin'im var.

Show basliyor diyolar..nerdeyse her dizi haberinde Show`da olucak diyolar..ama hala ortada bisey yok :T: eger ocakda olucakdisa degisim simdiden bu haberleri neden yayimliyorlarki anlamis deylim :T:

Semre = Haluk

Bütün reytingi yapımlardan karma yapıp Show Tv`ye topluyor. :F
HaberTürk'te sürekli reklamı yapılıyor zaten ayrıca @semre 'nin dedikleri doğru bir başka kaynağımdan doğruluyorum. 😉

Show basliyor diyolar..nerdeyse her dizi haberinde Show`da olucak diyolar..ama hala ortada bisey yok :T: eger ocakda olucakdisa degisim simdiden bu haberleri neden yayimliyorlarki anlamis deylim :T:
Dizi Ekim'de ekrana gelecek büyük ihtimal Ekim'in son haftası. :)

Son Kez soyluyorum dizi Show tvde Baslicak Show tv Yonetimi Tarafindan hazirlatiliyor zaten Show da baskicakkkkk shooooooow

cengiz bozkurt aramızda kalmasında bende özledimde birde burda artık diğer dizilerde ugrar artık)))

Veee Son Dakika Bilgi Aldim Show tvden Sevdaluk Show tvde Baslicak ekim Gibi Limon Yapim yeni dizi Galiba Gelmicek Showa Sevdaluk Adini Kalbime Yazdim Geliyoor

Aramızda Kalsında Konuk Oyuncuydu.Yalnış biliyorsam 1 bölümde bitti konuk oyunculuğu.

Aramızda Kalsın da konuk oyuncuydu.
Aramızda Kalsın'da konuk oyuncu değil miydi? :)
tamam konuk oyuncu )) bende özledimde de dkonuk oyuncu olac . zaten diğer dizileri anca konuk oyuncu olarak gezebilir))) ayrıca aramızda kalsına sonrada katılma olasılıgı çok yüksek senaryo tıkanırsa yadigarın kocasını memleketten getirirler )))

Dizinin kadrosu çok iyi Demet Akbağ , Devin Özgür Çınar , Erdal Özyağıcılar , Cengiz Bozkurt çok başarılı bir kadro Cuma olursa Yalan Dünya'yı satmak zorunda kalırım. @EveN

:X

Veee Son Dakika Bilgi Aldim Show tvden Sevdaluk Show tvde Baslicak ekim Gibi Limon Yapim yeni dizi Galiba Gelmicek Showa Sevdaluk Adini Kalbime Yazdim Geliyoor
sonunda show tv limon yapımla ipleri koparıyor)) ne ayrıcalıgı var limon yaypımın yadandik dizilerini yayınlıyor show tv

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy