FF Tahmin Ligi Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar bir süredir forumda STSL maçları ile ilgili tahminler yapıyorduk ilk başta @emreemreu, geçen sezonun sonunda @HeisenBerg ve son olarak bu yıl @xdragxx önderliğinde. Fakat bu sistemlerin çeşitli zorlukları vardı.

Bugün itibariyle futbol maçlarını kapsayan ve futbol severlerin çok beğeneceğini düşündüğümüz bir eklentiyi ekledik. Bu eklentiyle hem tahminlerinizi yapabilecek, hem sonuçları anında görebileceksiniz. Ayrıca büyük liglere ait maçların canlı skorlarını forumdan takip edebilecek ve liglere ait güncel puan durumlarına ulaşabileceksiniz.

Tahminler Spor Toto Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi öncelikli olmak üzere Avrupa'nın 5 büyük liginde de yapılabilecek. STSL ve ŞL maçları için puan durumları haftalık olarak forumda @xdragxx tarafınca konu açılması suretiyle duyurulacak. Futbol bilgisini kanıtlamak ve maçları daha zevkli hale getirmek isteyenler diğer liglere de katılabilecekler.

Sistemin bir diğer güzelliği abone olunan liglerde maç günü gelmiş ve siz hala tahmin yapmamışsanız size bildirim yoluyla bunu hatırlatması. Bu ayarı forum seçenekleri kısmından ayarlayabilirsiniz.

Sistemle ilgili sorularınız varsa bu başlıktan sorabilirsiniz.

Sisteme ulaşmak için tıklayın

Ben her lig için farklı konu açtım bunun sebebi hangi maça ne dediğinizi falan ordan paylaşın sohbet edelim diye yani atıyorum Almanya Bundesliga konusundaki linkte tıklayıp tüm liglerin tahminini yapabilirsiniz.:)

Skor mu tahmin edeceğiz? (b)

Çok güzel gözüküyor, eline sağlık. :)

Çok güzel düşünülmüş admin tebrikler. Yalnızca skor tahmini yapacağız anladığım kadarıyla. :)

vay süper bişey çok güzel olmuş gerçekten eline sağlık
inşallah firesiz yaparım hep canlı takip falan da çok iyi düşünülmüş iddaa ya başlatacaksınız illa beni :d

Çok güzel olmuş, hayırlı olsun.Fransa ligi haricinde hepsini doldurdum. :D