Kurtlar Vadisi Pusu 198. Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Türk Tv Tarihinin en çok izlenen Efsane dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 198. Bölümü bu akşam saat 20.00'da Atv'de ekranlarında olacak..

Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm yorumlarını bu konu altında yapabilirsiniz...

t11p8.gif

Son düzenleme:
heycanla ve büyük bi merakla yeni bölümü bekliyoruz yaklaşık 1 saat var ardından kaçak ı izleyebilirim ama 3 kez izledim :d

heycanla ve büyük bi merakla yeni bölümü bekliyoruz yaklaşık 1 saat var ardından kaçak ı izleyebilirim ama 3 kez izledim :D
Yavaş git hacı, 4. kez izleyip nabacan? :D Hadi HD olsa anlayacam doyamazsın da gidip en kötü videoları izliyosundur :D

Yavaş git hacı, 4. kez izleyip nabacan? :D Hadi HD olsa anlayacam doyamazsın da gidip en kötü videoları izliyosundur :D
aga 3 kez dediysem 1 kez tam izledim 2 kezde bazı sahneleri atlayarak o şekilde yani :D yok olm hd izliyorum rahat ol :d hd bambaşka bişey mesela yarın cumadan sonra vadiyi hd izlicem tekrardan :d

aga 3 kez dediysem 1 kez tam izledim 2 kezde bazı sahneleri atlayarak o şekilde yani :D yok olm hd izliyorum rahat ol :D hd bambaşka bişey mesela yarın cumadan sonra vadiyi hd izlicem tekrardan :D
Ee HD var HD var yani :D Onun da en kötüsünü bulmuşsundur :F

Olur olur :D Neyse, önceden bu da yoktu, çok şükür. Hem fazla kaliteli olunca internetten izleyemezsin :D İndirmen gerekir benim gibi. :D
yoo indirmeye gerek yok hd 1080p izledim kaçak ı ayna gibi :d inşallah vadiyide bulurum o şekilde :D aga artık vazgeçilmez 3+1 dizim var :D vadi,tatar,kaçak+karadayı :d karadayı aşk artarsa izlemem diğerleri süper ötesi gidiyo zaten :d bunları hd tekrar izlicem :D

yoo indirmeye gerek yok hd 1080p izledim kaçak ı ayna gibi :D inşallah vadiyide bulurum o şekilde :D aga artık vazgeçilmez 3+1 dizim var :D vadi,tatar,kaçak+karadayı :D karadayı aşk artarsa izlemem diğerleri süper ötesi gidiyo zaten :D bunları hd tekrar izlicem :D
Benim 2+0 :D Biliyosun zaten.
Kaçak'ı indirdim ama izlemedim daha :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy