Belçim Bilgin Erdoğan'dan Yeni Dizi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Hatırla Sevgili, Keşanlı Ali Destanı gibi dizilerde rol alan başarılı ve güzel oyuncu "Belçim Bilgin Erdoğan" yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor!

Geçtiğimiz yıl içinde Yılmaz Erdoğan'ın yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda yer aldığı milyonların beğenisini kazanan Kelebeğin Rüyası'nda gösterdiği başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri yeniden üstüne toplayan Belçim Bilgin Erdoğan 2 sezondur beyaz ekrana verdiği arayı nihayet sonlandırıyor!

Show TV'nin sevilen programı Gülben'e katılan Belçim Bilgin Erdoğan, müjdeli haberi Show TV izleyicileriyle paylaştı. Erdoğan, çok yakında Show TV'de başlayacak olan yeni bir diziyle ekranlarda olacağını açıkladı.

atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_93_70_37_20481192.jpg

Ekli dosyalar

• atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_93_70_37_20481192.jpg
    atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_medias_nmedia_18_93_70_37_20481192.jpg
    27.4 KB · Hit: 810
Keşanlı Ali Destanı çok güzel bir diziydi ailecek izlemiştik baştan sona oyunculuğunu beğeniyorum başarılar. :)

kim cikiyor Show tv`de bir dizim var diyor bu Show ne yapmis ne kadar surpriz dizisi var ki:F

bilemedim isim olarak pek matah deil bence ama senaryosu ve diğer oyuncuları da görmek gerekir

hatırla sevgili de yan roldeydi keşanlıda başroldü dizinin sonu belli :D bölüm sayısı belli olmasına rağmen erken final oldu galiba (b)
Senaryo ve partneri iyi bir oyuncu olursa ben umutlu bakıyorum diziye. Kıvanç Tatlıtuğ ile çok yakıştırmıştım ben Belçim Bilgin Erdoğan'ı. Umarım onun kadar uyumlu birisiyle partner olur...

Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Bence en güzel yerli oyunculardan birisi. :)

Keşanlı'nın ilk bölümlerini izlemiştim ama sonradan bırakmıştım sanırım. :D

Bakalım, hiç belli olmaz Esra :)
Acaba BKM'mi çeker diziyi? Çünkü Show TV BKM'den ocak aında başlayacak bir dizi için daha anlaştığı söyleniyor. Türü belli değil dram mı komedi mi ama o dizide de rol alabilir belki Belçim Bilgin Erdoğan. :)

esiyle yada sevgilisiyle çok magazin çıkan kadınlarin reytingleri sürünüyor. Çok az istisna var sanırım.

Eğer dizi günümüzde geçerse ve gençlik dizisi kıvamında olursa özellikle Aşk Tesadüfleri Sever gibi bi film olursa seyircisi ilk ben olurum:X Sevindim:oley:

Severim iyi oynuyor ama iddialı gelmiyor.Bir şeyler eksikmiş gibi hissettiriyor.🙄