Yalan Dünya Yeni Sezonda Kareler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Ekranların 2 senedir devam eden fenomen komedi dizisi Yalan Dünya'nın 3. sezonu Cuma akşamı saat 20.00'de başlıyor!

Diziye bu sezon 2 yeni karakter de katılıyor. Deniz ve Bora`nın Anne ve Babasını oynayacak oyuncular yaz aylarından belliydi. Hümeyra ve Rutkay Aziz.

Deniz ve Boranın mimar babası ve arkeolog annesinin İzmirden apar topar gelmesiyle olaylar daha da hızlı gelişir. Bu sezon Rıza ve Deniz evlilik için adım atacaklar.

Yalan Dünya Yeni Sezonuya Cuma 20.00'de Kanal D'de!

İşte yeni sezondan ilk kareler:

yd5.jpg

yd1.jpg
yd2.jpg
yd3.jpg
yd4.jpg

Diğer resimler çıkınca eklenecektir...

Ekli dosyalar

• yd5.jpg
    yd5.jpg
    118.9 KB · Hit: 823
  • yd4.jpg
    yd4.jpg
    89.7 KB · Hit: 891
  • yd3.jpg
    yd3.jpg
    112.6 KB · Hit: 821
  • yd2.jpg
    yd2.jpg
    102.3 KB · Hit: 910
  • yd1.jpg
    yd1.jpg
    105.1 KB · Hit: 945
Ekranların 2 senedir devam eden fenomen komedi dizisi Yalan Dünya'nın 3. sezonu Cuma akşamı saat 20.00'de başlıyor!

Diziye bu sezon 2 yeni karakter de katılıyor. Deniz ve Bora`nın Anne ve Babasını oynayacak oyuncular yaz aylarından belliydi. Hümeyra ve Rutkay Aziz.

Deniz ve Boranın mimar babası ve arkeolog annesinin İzmirden apar topar gelmesiyle olaylar daha da hızlı gelişir. Bu sezon Rıza ve Deniz evlilik için adım atacaklar.

Yalan Dünya Yeni Sezonuya Cuma 20.00'de Kanal D'de!

İşte yeni sezondan ilk kareler:

Ekli dosyayı görüntüle 12709
Ekli dosyayı görüntüle 12713 Ekli dosyayı görüntüle 12712 Ekli dosyayı görüntüle 12711 Ekli dosyayı görüntüle 12710

Diğer resimler çıkınca eklenecektir...
sonunda isteğin oldu even kardeş aynı gün aynı saatte medcezir de olacak bakalım ab de senin dediğin gibi medceziri etkiliyebilecek mi

Özetsiz olarak başlıcak, ilk 15 dakikasını kaçırıcam hep .s
İlk hafta olur öyle, sonra 22.30`da başlar Kayıp, 11 ekime kadar da Cumartesi PT2`ye geçer bence. :)

Merakla bekliyorum. :)

Cuma A/B`de Medcezirle zirve yarışında olur, Totalde ise ilk 5`te yer alacağını düşünüyorum.

Cumartesi olsa A/B`de direkt zirvedeydi, ben de hem Medceziri hem Yalan Dünyayı seyredebilirdim ama Cumartesi az tv izlenen bi gün. Demekki Kanal D Cumayı uygun görmüş. :)

Direk aynı konuyu işledikten sonra ne anlamı kalıyor ki yeni dizinin ?
aynı konu değil bence yani henüz değil :D şahika-dilber hala aynı oyuncu 2 karakter vasfiye-eylem aynı oyuncu 2 karakter bu ve benzeri şeyler ay ile yd yi aynı yapmaz :D zaten temel konu biri nişantaşının elit kesimi ve dergi yd de elit olmaya çalışan aile ve dizide oynayan kiracıları

aynı konu değil bence yani henüz değil :D şahika-dilber hala aynı oyuncu 2 karakter vasfiye-eylem aynı oyuncu 2 karakter bu ve benzeri şeyler ay ile yd yi aynı yapmaz :D zaten temel konu biri nişantaşının elit kesimi ve dergi yd de elit olmaya çalışan aile ve dizide oynayan kiracıları
Diziyi tam izlemediğin çok belli Emre kaç bölüm aynısıydı. :X

Aynı olduğuna katılmıyorum, evet benzer hikayeler gerçekleşti ama birbirinin kopyası bir sürü senaryo önümüze koyarlarken Yalan Dünya'nın Avrupa Yakası'na benziyor olması, hatta aynı olması bile bozmaz. Gülse'nin kalemini ve mizahını seviyorum. Üstelik bizim ülkemizde komedi yazma'nın oldukça zor olduğunu da biliyorum. Keşke komedi alanında daha çok ve daha iyi işler yapılabilse.