Semre Show TV'de olacak demiş.O zaman olabilir. Zaten atv daha önce de BKM ile dizi projeleri üzerinde çalıştı.![]()
Semre Show TV'de olacak demiş.O zaman olabilir. Zaten atv daha önce de BKM ile dizi projeleri üzerinde çalıştı.![]()
Tugay Ciner felan mı yani ne, kim?Bizzat kaynağın kendisi.![]()
Daha önce demişti ama unuttum şimdi.Tugay Ciner felan mı yani ne, kim?![]()
akrabası(kuzeni herhalde) show tvde çalışıyormuş 😛Daha önce demişti ama unuttum şimdi.![]()
o da güzel,tek diziler mi vardı?Ya show tvde olucak diyorum ne uzatiyosunuz bugun haberturkte show basliyor adi altinde 4 sayfalik show tantimi vardi orda sevdaluk ve adni kalbine yazdimda varbebek isi ve hy yok ama insallah bebek isi bitmez
yok ogle kusagi programlari falan vardi okan yoktu guldur guldur bulent ersoy bide ebru akelli yeni saglik programi vardi
o da güzel,tek diziler mi vardı?
Evet daha once de aynisini stara yamislardi baya sasirmistim sayfanin icinden yeni sayfa cikiyo
Evet daha once de aynisini stara yamislardi baya sasirmistim sayfanin icinden yeni sayfa cikiyo![]()
Nasıl yani içine küçük dergi gibi mi zımbalamışlar?Evet daha once de aynisini stara yamislardi baya sasirmistim sayfanin icinden yeni sayfa cikiyo![]()
divanın programının adı belli mi?yok ogle kusagi programlari falan vardi okan yoktu guldur guldur bulent ersoy bide ebru akelli yeni saglik programi vardi![]()
divanın programının adı belli mi?