AFK ile Med cezir İlk Haftadan Pişti Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,547
Puanı
1,060
Adını Feriha Koydum'un sıkı takipçileri bilir.İlk bölümde Emir,Feriha ve Koray bir masada oturmaktadır.Karşı masada da iki kız oturmaktadır. Kızlar kendi aralarında Emir hakkında konuşmaktadır.kızlardan biri kendini Emir'e göstermek niyetindedir.Ve arkadaşı ile iddiaya girer.Karşıdan gelen Emir'in yanına gider geçerken elindeki kola benzeri içeceği Emir'in üsütne döker ve özür diledikten sonerek tanışmaya ''Ben Esra'' diyerek tanışmaya çalışır ancak eli havada kalır.

Med cezir dizisinde AFK'nin Emir'i Çağatay Ulusoy yine böyle bir sahneye maruz kaldı.Katıldığı partide herkes onu Emir karateri gibi zengin bilmektedir.Mira ve Eda,Yaman hakkında konuşmaktadır.Mert'i annesi çağırınca Yaman yanlız kalır bu fırsatı değerlendirmek isteyen Eda yanına gider.Bu kez Yaman karakteri tanışma esnasında elini sıkar ancak aynı Emir gibi kıza ilgisiz davranır ve kız mecburen masasına döner.

Cuma gününün iki farklı gençlik dizisinde ikisinin de ilk bölümünde aynı oyuncunun sahnesinde olayların aynı şekilde gelişmesi oldukça ilginç geldi.
upload_2013-9-20_1-43-6.jpeg

@Forumdash @dizi kolik @Yakamoz-Asi @mrt-06 @EveN @yatutarsa @denizz19

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-20_1-43-6.jpeg
    upload_2013-9-20_1-43-6.jpeg
    9.2 KB · Hit: 571
"Adını Feriha Koydum" gençlik dizisi değildi Emre, bu konuda bir düzenleme yaparsan iyi olur çünkü "Adını Feriha Koydum" bir dram dizisiydi. Üniversite Emir ve Feriha'nın tanışma noktası ve Feriha'nın yalanları söylemesinin bir nevi aracı. :)

Medcezir'i izlerken aklıma geldi ama çok üstelemedim. Ece - Melek ikilisinin de bu sahneyi bilerek yazdığına çok eminim ama The O.C. dizisinde de varsa eğer böyle bir sahne "Adını Feriha Koydum" ile alakalı bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum. :)

AFk o sahneyi çalmiştir :F The O.C AFK'den önce olduguna göre :F:F
Duymamış olayım, bu sözler sana hiç yakışmıyor. :X

"Adını Feriha Koydum" gençlik dizisi değildi Emre, bu konuda bir düzenleme yaparsan iyi olur çünkü "Adını Feriha Koydum" bir dram dizisiydi. Üniversite Emir ve Feriha'nın tanışma noktası ve Feriha'nın yalanları söylemesinin bir nevi aracı. :)

Medcezir'i izlerken aklıma geldi ama çok üstelemedim. Ece - Melek ikilisinin de bu sahneyi bilerek yazdığına çok eminim ama The O.C. dizisinde de varsa eğer böyle bir sahne "Adını Feriha Koydum" ile alakalı bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum. :)
gençlerin çevresinde dönen bir dram dizisiydi diyelim :D

gençlerin çevresinde dönen bir dram dizisiydi diyelim :D
Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Deniz Uğur, Cihan Okan, Ahu Sungur, Murat Onuk, Esin Eden, Nisa Yıldırım, Aytaç Arman, Ayşegül Uygurer, Çiğdem İrtem çok genç isimler değil hani? :X

AFK sana söylüyorum Medyapım sen işit :F
Allah'tan Çağatay Medyapım'dan ayrıldı da eli yüzü düzgün en azından efsane dizilere imza atmış bir yapım şirketiyle anlaştı. Bir an kendisini sırf ünlü yaptı diye yine o yapım şirketiyle çalışacak felan sanmıştım ama Allah'tan öyle olmadı. Çünkü Medyapım'ın da amacı Serenay-Çağatay ikilisini bir araya getirmekti yanılmıyorsam...

Allah'tan Çağatay Medyapım'dan ayrıldı da eli yüzü düzgün en azından efsane dizilere imza atmış bir yapım şirketiyle anlaştı. Bir an kendisini sırf ünlü yaptı diye yine o yapım şirketiyle çalışacak felan sanmıştım ama Allah'tan öyle olmadı. Çünkü Medyapım'ın da amacı Serenay-Çağatay ikilisini bir araya getirmekti yanılmıyorsam...
Bencede Ay yapım en iyi işi oldu.Gerçi AFK'de iyiydi ama Çağatay o "yola" hiç sapmayacakti:X

Bencede Ay yapım en iyi işi oldu.Gerçi AFK'de iyiydi ama Çağatay o "yola" hiç sapmayacakti:X
Adını Feriha Koydum'a lafım yok zaten olamaz da hatta, benim için Türkiye'nin en iyi ve en unutulmaz efsane dizilerim arasında başı çekiyor. "Yol"dan ötürü sinirliyim ben sadece yapım şirketine işte. :bağır:

Adını Feriha Koydum'un sıkı takipçileri bilir.İlk bölümde Emir,Feriha ve Koray bir masada oturmaktadır.Karşı masada da iki kız oturmaktadır.
Sıkı takipçisi değilim ama ilk bölümleri izlemiştim. :)

Feriha bir arkadaşıyla başka bir masada oturuyordu. Daha tanışmamışlardı Emir'le. :)

senaristlerin ezberleri vardir. sadece bu benzerlik degil. mesela yaman ve zengin çocuğun arasi duzelsin yamandan ozur dilesin diye çocuğu doverken kurtarmasi klişedir.

diğer klişe seranayin kolyesini dydurmesi. bu tekrar bulusturmak istedikleri ikili icin klişe bir taktik.

ayni yakisikli cogun karizma oldugunu ve onu sevecek kizin daha çok asik olmasi icin o kizin arkadasi yakisikli cocuga asilir genelde bu üzerine icki dokmekle olur))

senaristler genelde hep birbirini taklit eder. Sadece hikayeyi degistirip ayni yemek konur seyircinin onune. Ve seyirciyi ne kadar kandirsak okadar uyaniklik senaristler okursun))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy