18 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ben kesinlikle zaten Vahide Perçin'e laf etmiyorum. Herrkesin "Hürrem"i izleyeceğim diye dizinin adını unutturacak derecede sevdiği Meryem Uzerli gibi bir oyuncunun karakterini canlandırdığı için zaten 1-0 yenik başladı ve dediğin doğru. Kendisini dram dizilerinde takip edecek büyük bir kitle var.
Merve Boluğur kendisine sunulan role bağlı olarak reyting getiren biri bence. Mesela Kuzey Güney'de Zeynep rolü berbat yazılmıştı, sonradan monte edilmişti.Karakter tutarsızca işleniyordu ve herkes Merve Boluğur'un sahneleri bir an önce geçsin istiyordu. Fakat şimdiki rolü tam aksine cuk oturmuş olduğu için reytingleri etkiledi diye düşünüyorum. :)
Karakteri hakkında tam yorum yapamayacağım diziyi tam izlemedim çünkü ama yorumumu izledikten sonra geniş çaplı bir şekilde yapacağım. Merve Boluğur zaten benim en sevdiğim oyuncular arasında. Yüzleşme'de yer alması da bir nevi kanıt yani. :X

1 milyon bu akşammıydı😕 Sıkıcı gibi 😕 EUvision'u sunan adam sadece EUvision'u sunsaydı:(

Umutsuz ev kadınları iyi gidiyor.Fox Perşembe Çarşamba'yıda kurtardı artık tamamdır.:)

kanal d aşk ı çarşamba yaparak bir diziyi daha çöpe atıyor gibi şüphe-kuzey güney-merhamet üçü de my ile aynı kitleye hitap ediyordu üçü de harcandı aşk ın daha güçlü bir kadrosu ve senaryosu var ama özellikle meltem cumbul geldikten sonra işi zor olacak @EveN @dizi kolik @Almila
sbt ye bakarak py comuş cimbom kaçırılmış galiba normaldir totali çeker bu durumlar
doksanlar a baktım dizi gitgid ümitsiz bir hal alıyor çocuğun nişanlısının uyanık,üçkağıtçı abisi geldi çok klasik,karakterlerden birinin tek repliği işin sonuna bak sen,iyi gelin-kötü gelin-5 tane ergen çift hi ç komedi havası kalmadı

kanal d aşk ı çarşamba yaparak bir diziyi daha çöpe atıyor gibi şüphe-kuzey güney-merhamet üçü de my ile aynı kitleye hitap ediyordu üçü de harcandı aşk ın daha güçlü bir kadrosu ve senaryosu var ama özellikle meltem cumbul geldikten sonra işi zor olacak @EveN @dizi kolik @Almila
sbt ye bakarak py comuş cimbom kaçırılmış galiba normaldir totali çeker bu durumlar
doksanlar a baktım dizi gitgid ümitsiz bir hal alıyor çocuğun nişanlısının uyanık,üçkağıtçı abisi geldi çok klasik,karakterlerden birinin tek repliği işin sonuna bak sen,iyi gelin-kötü gelin-5 tane ergen çift hi ç komedi havası kalmadı

Çarşamba günü bana göre rakip olarak A.Ş.K'a sadece Pis Yedili ve Muhteşem Yüzyıl var ki Pis Yedili'nin zaten Total'i daha güçlü bildiğiniz üzere ama Pis Yedili'nin sezon ortalarında bu kadar reyting almadığını hepimizde çok iyi biliyoruz. Muhteşem Yüzyıl'da bence 6-7 oranlarında dolaşacaktır Total'de. AB'de de 7-8. A.Ş.K geldiği zaman Muhteşem Yüzyıl'dan da eminim bir kitle çekecektir. Yani zirve kimi hafta Muhteşem Yüzyıl'ın kimi hafta da A.Ş.K'ın olur bence. Özellikle AB'de oranları birbirine çok yakın olacaktır diye tahmin ediyorum. :)

Çarşamba günü bana göre rakip olarak A.Ş.K'a sadece Pis Yedili ve Muhteşem Yüzyıl var ki Pis Yedili'nin zaten Total'i daha güçlü bildiğiniz üzere ama Pis Yedili'nin sezon ortalarında bu kadar reyting almadığını hepimizde çok iyi biliyoruz. Muhteşem Yüzyıl'da bence 6-7 oranlarında dolaşacaktır Total'de. AB'de de 7-8. A.Ş.K geldiği zaman Muhteşem Yüzyıl'dan da eminim bir kitle çekecektir. Yani zirve kimi hafta Muhteşem Yüzyıl'ın kimi hafta da A.Ş.K'ın olur bence. Özellikle AB'de oranları birbirine çok yakın olacaktır diye tahmin ediyorum. :)
ilk bölümler iyi gitmesi pek anlam ifade etmiyor merhamet geçen sene ab de my yi yakaladı neredeyse ama bu sene ortada durum d 25 bölüm olmadan

18 Eylül 2013 20:00-23:15 arasında, 00:03 itibariyle Muhteşem Yüzyıl hakkında 7.499 tweet atıldı. http://Sosyalreyting.com @sosyalreyting

@Forumdash @mrt-06 @Almila

Kvp nunda karşısında rakip yok ona bakarsak tek intikam var oda rakipmi dediğin pis yediliden daha az izleniyor.kvp nun suanda rakibi var mi?
Var en azından tek 5 reyting alan yapım yok karşısında.İntikam Py gibi alıyor,ZKFO var geçen hafts neler yaptı sonra yakında YST gelecek :) Buyur sen karar ver

Galip Derviş'i unuttuk

Var en azından tek 5 reyting alan yapım yok karşısında.İntikam Py gibi alıyor,ZKFO var geçen hafts neler yaptı sonra yakında YST gelecek :) Buyur sen karar ver

Galip Derviş'i unuttuk
itiraf bu olsa gerek my ninkarşısına gelen yst koşarak haftasonuna kaçarken perşembe istediği kadar devam etti :D

ratingkurdu my reklamdayken py geicne muhteşem hezimet tarzı tweetler atmış vışşhhh millet de bunu kaale alıp takip ediyor :F @mrt-06 @xBUGRAx

ratingkurdu my reklamdayken py geicne muhteşem hezimet tarzı tweetler atmış vışşhhh millet de bunu kaale alıp takip ediyor :F @mrt-06 @xBUGRAx

Ben bıraktım bunu çoktan şimdi Televizyon Kuşu'nu takip ediyorum. :A