Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga My Meryemden sonra eski havasından epey uzak güçlü bir yapım gelse My'yi bitirirBu onu gösteriyor hiç seyretmedim ama helal olsun resmen my ye kafa tutuyor
Aga My Meryemden sonra eski havasından epey uzak güçlü bir yapım gelse My'yi bitirirBu onu gösteriyor hiç seyretmedim ama helal olsun resmen my ye kafa tutuyor
Oneo reklamlarındaMustafanın cariyesini oynayan kız en son nerde oynadı ???
Mustafanın cariyesini oynayan kız en son nerde oynadı ???
vadi dışında hiçbi dizi çift hanelere ulaşamaz şu aşamada my bugün de alamayacaksa daha alamaz zaten rakip gelinceAnlaşılan bu sene iki haneli reytinglere ulaşmak o kadarda kolay olmayacak
Seyretmediğin dizi hakkında yorum nasıl yapıyorsunMy çok kötü
Abi (Abi kusura bakma aga kelimesine alışmışım aga diyorun arada bir) daha sezonun başı ilerleyen haftalarda daha yüksek reytingler gelir.Mesela Vadi Ocak ta tam bir patlama yapacakBu sene bütün yapımların reytingleri biraz düşük geldi bana
Enteresan terste tepebilirdi ama tersi düz yapmış gözüküyorlar kazanan her zamanhaklıdırvadi dışında hiçbi dizi çift hanelere ulaşamaz şu aşamada my bugün de alamayacaksa daha alamaz zaten rakip gelince
karadayı o ses gelince 8-9 barajın gider gelir
fatihden beklenti yüksek ama pazartesi zor
başka da dizi yok zaten
bu arada dikkat ettiniz mi yazın devam eden diziler sezon açılınca uçuşa geçtiler PİS YEDİLİ,ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN gibi..
demek ki yazın gerçekten izleyici kazanmış bunlar
Cumartesi bir şey yok bende izlerim öyle olsa ama elden ne gelir Atv'nin bileceği işbu arada doksanlar süper ya keşke cumartesi p2 de falan olsa çok iyi gider vallahi emin müthiş bir karakter ya arap kılığına girdi gülmekten krize girdim süperdi
TeşekkürlerOneo reklamlarında
TeşekkürlerUmutsuz Ev Kadınları.
Önemi yok nasıl istersen öyle hitap edebilirsinAbi (Abi kusura bakma aga kelimesine alışmışım aga diyorun arada bir) daha sezonun başı ilerleyen haftalarda daha yüksek reytingler gelir.Mesela Vadi Ocak ta tam bir patlama yapacak
aynen adamlar tersi düz yaptılar bize saygı göstermek düşer ama yarın zkfo a tarihi farklardan birini atacaz fazla şımartmamak lazım
aynen adamlar tersi düz yaptılar bize saygı göstermek düşer ama yarın zkfo a tarihi farklardan birini atacaz fazla şımartmamak lazımEnteresan terste tepebilirdi ama tersi düz yapmış gözüküyorlar kazanan her zamanhaklıdır
Abi bölüm hakkında yorum yapmadım zaten aldığı oranlara dedimSeyretmediğin dizi hakkında yorum nasıl yapıyorsun
Ok ben anlamadım pardonAbi bölüm hakkında yorum yapmadım zaten aldığı oranlara dedim