Olsun ben yarın izlerim baştan sona. Zaten biliyorum Vahide Perçin'in ne kadar usta ve başarılı bir oyuncu olduğunu.Ben şuan Star resmi sitesinden izliyorum.
Olsun ben yarın izlerim baştan sona. Zaten biliyorum Vahide Perçin'in ne kadar usta ve başarılı bir oyuncu olduğunu.Ben şuan Star resmi sitesinden izliyorum.
Ben alışamadım şahsen gerçi dile kolay 100 bölümden fazla izledik alışmak zor olacak benim için Deniz.Valla ben ipin ucunu bir kaçırdım epey izleyemedim. Yabancı kaldım diziye. Bugün izleyeyim dedim netten izliyorum şuan. Vahide Perçin'i çok beğendim yakışmış. Merve Boluğur'da iyi göründü gözüme.
Doğuştan. Aslında youtube bebekken hekimler tarafından tedavisini izleyebilirsin etkileyici bi sahneydi(bence)
Hemde nasıl etkileyiciDoğuştan. Aslında youtube bebekken hekimler tarafından tedavisini izleyebilirsin etkileyici bi sahneydi(bence)
Evet söylediler az önce unutmazsam izlerim. Link varsa at istersen izleyeyim reklam arasında.Doğuştan. Aslında youtube bebekken hekimler tarafından tedavisini izleyebilirsin etkileyici bi sahneydi(bence)
Aras Bulut İynemli'yi ben pek beğenmiyorum ya. Oyunculuğu fena değil ama beğenmiyorum ben. Diziyi izlemedim, dizideki performansı hakkında yorumum yok ama haz etmiyorum maalesef.Bir kişide Bayazıt'ı tavsiye etsin.
Reklam.
O sahneyi bende izlemiştim. Hatta Kanuni kalp krizi geçiriyordu değil mi?Doğuştan. Aslında youtube bebekken hekimler tarafından tedavisini izleyebilirsin etkileyici bi sahneydi(bence)
Evet söylediler az önce unutmazsam izlerim. Link varsa at istersen izleyeyim reklam arasında.
EvetO sahneyi bende izlemiştim. Hatta Kanuni kalp krizi geçiriyordu değil mi?