İntikam'da Tanıtım Atağı!

merakla bekliyorum bu hafta ki reytingleri ben düşer yada düşmez iddiasında deilim ama intikam için bıçak sırtı bir durum vAR

Diziyi izledim ama Nejat İşler'i ve eski Aslı'yı aradım açıkçası. Çağrı Vila Lostuvalı iyi olmuş ama oyuncular iyi olmamış, göz arıyor... :(

niye bu kadar kasıyor kanal d berene bir dekolteli kıyafet giydirirler gazetelerinde de bol resimli haber yaparlar al sana tanıtım ))))

İntikam'ın alacağı maksimum reyting 7 olur şu aşamadan sonra tabii sadece bir tahmin, yarın göreceğiz. Bu dizi için A.Ş.K, Çalıkuşu ve Güneşi Beklerken harcanıyor ki bence bu dizilerin reytingi kesinlikle 7'den fazla olacaktı doğru güne koysalardı. İntikam PT2 kuşağına alınmalıydı, daha başarılı bir sonuç alırdı bence. En azından yeni dizilerini de riske atmamış olurdu kanal. Özellikle Güneşi Beklerken'e yazık edildi. En çok izlenen dizisini, ortalama diziler için harcadı Kanal D.

İntikam'ın alacağı maksimum reyting 7 olur şu aşamadan sonra tabii sadece bir tahmin, yarın göreceğiz. Bu dizi için A.Ş.K, Çalıkuşu ve Güneşi Beklerken harcanıyor ki bence bu dizilerin reytingi kesinlikle 7'den fazla olacaktı doğru güne koysalardı. İntikam PT2 kuşağına alınmalıydı, daha başarılı bir sonuç alırdı bence. En azından yeni dizilerini de riske atmamış olurdu kanal. Özellikle Güneşi Beklerken'e yazık edildi. En çok izlenen dizisini, ortalama diziler için harcadı Kanal D.
7 alırsa öpsün başına koysun kanal d. dediğin gibi kanal d boşa kürek çekiyor galip dervişle yer değiştirse bile daha faydalı iş yapmış olur kanal d aslında )))

7 alırsa öpsün başına koysun kanal d. dediğin gibi kanal d boşa kürek çekiyor galip dervişle yer değiştirse bile daha faydalı iş yapmış olur kanal d aslında )))

Valla bana da 7 alması çok zor gibi geliyor ama hadi maksimum dedim biraz yüksekten uçayım dedim :) Beren Saat'in dizisi olmasa bu kadar tolerans göstermezdi Kalan D, ama eğer ki reytingler ilk bölümki gibi giderse Beren falan dinlemezler bence :)

İnşallah bu intro ve fragman ların intikam a etkisi olur reytinglerde

niye bu kadar kasıyor kanal d berene bir dekolteli kıyafet giydirirler gazetelerinde de bol resimli haber yaparlar al sana tanıtım ))))
vallaha bir alemsin istanbul un jet sosyetesi cennet mahallesi pembe gibi mi giyinecek:) tabi dekolte çok anormal oldu öpüşmeye,kan gözükmesine ceza gelen ortamda