İstanbul maceralarında Yüksek tansiyon

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
3 bölüm
Yüksek Tansiyon
1 sahne
Bodrum
Bodrumu yunanlılar topa tutarlar Ali ozan amir ve ekibi bu sallantıdan şaşarlar yaralananları Hastahaneye yollar;Ali Ozan amir ve ekibi İç işler bakanlığını arayıp komutayı alır Bodrumda büyük çatışma çıkar Amerika bodruma ve istanbula nükleler bomba atar Bodrumdaki nükleler bombayı havada imha eder Asayiş ekibi;

Sahne 2
İstanbul
İstanbulda çatışırlar Bütün avrupa ve amerikan kıtası tarafından ateş altında kalır;

Sahne 3
Kazakistan
Kazakistan saldırıya uğrar;
Cazibe başkomiser hemen hastahaneye götürün;
Hayley komser tamam başkomiserim;

Sahne 4
İstanbul
Ayça komiser Merhaba Aslı amirim;
Aslı amir Gizli timin amiri bu operasyonu birlikte yöneteyim olur mu Ayça komiser;
Ayça komiser;Peki olur Aslı amirim Hadi toplantı odasına;

Ayça komser; Aslı Amirin ekibiyle beraber yürütceğiz soruşturmayı;
Aslı amir Bir kgb işi bu bence bir polis destekli ve bu işi Yürüten kişi Hapiste Sabri baba adamı Postallı içerdeki Adam bir müdür Adı cem;
Bir emniyet müdürü
Ayça komser İlkinde bodrumdaki örgütünü çökertirmeli ordan buraya haber giderse işler karışır;
Sahne 5
Bardakçı
Ali ozan amir dikkatli olun mayın var Ateş edin patlatın mayınları;
Kgb ne oluyoruz Polis bu hemen saldırın Çatışma çıkar Depoda bomba vardır patlar;

Sahne 6
Devriye minibüsü
Devriye minibüsü Silah ateşi Altında iki taraftan Resmi ekip Çevik kuvvetin otobüsünü görünce Kgb Tnt atar ve patlar;
Ali ozan amir ne oldu burda sizden baya bir yaralı var en azından bizimkilerde bişey yoktur umarım;

Sahne 7
Bodrum nikah salonu
Ekip Düğüne gider Ali ozan amir Düğünün olduğu yeri kontrol eder Adam
Çöp kamyonu koymuş Hasan ağa ilk öğretim okuluna ve o sırada öğrenciler bahçede başkanlık konuşması yapıyordu okul başkanlığı için ;

Sahne 8
Hasan ağa ilk öğretim okulu
Bomba patlar Bütün ekip oraya gitmeye hazırlanırken Silahlı saldırıya uğrarlar kgb kaçar Ali ozan amir Fushimate i hastahaneye kaldırır;

Sahne 9
İstanbul boğazı
Ekip iş başına düşüp Boğaza gidiyor tuzaktır ve bomba patlar gemideki;
3 Bölüm sonu

Ne ara 3. bölüm yayınlandı @pompy okumak istedim ama 2 bölüm fazladan okumam gerektiğini fark ettim bıraktım.:)

harbiden y üksek tasnsiyon dizide ne anlatıldığını anlamaya çalışırken tansiyonum 18/5 oldu :(