Merakla Beklenen "Yüzleşme" Dizisi Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6s1f.png

yüzleşme

Yapımcılığını DK Yapım'ın üstlendiği "Bir Revenge Uyarlaması" : "Yüzleşme" Ekim ayında "Forum'un İlk Kanalı"nda başlıyor!

Üzerinde uzun zamandır çalışılan dizinin oyuncu kadrosunda FavoriForumum üyeleri yer alıyor. Ekim ayında yayın hayatına başlayacak olan dizi tamamen Revenge'a bağlı olarak çekilmeyecek!

Merakla beklenen "Yüzleşme" dizisinin afişi;

ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6rxg.jpg

Merakla beklenen "Yüzleşme" dizisinin jenerik müziği;

Ekli dosyalar

• ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6s1f.png
    ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6s1f.png
    7.3 KB · Hit: 348
  • ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6rxg.jpg
    ak1306.hizliresim.com_1b_h_p6rxg.jpg
    71.5 KB · Hit: 310
Son düzenleme:
😕😱😕😱😕😱

İlk kez gördüm çok şaşırdım.:)Hayırlı olsun efsane bir kadro oluşturmuşsun.:)

Sanırım Engin Hapileri burada eşcinsel olacak.:)Orjinaldeki gibi.:)

😕😱😕😱😕😱

İlk kez gördüm çok şaşırdım.:)Hayırlı olsun efsane bir kadro oluşturmuşsun.:)

Sanırım Engin Hapileri burada eşcinsel olacak.:)Orjinaldeki gibi.:)
Evet, orjinaliyle birebir gideceğim ama çoğu zaman hikaye dışı kendimde eklemeler yapacağım. Dizi ile ilgili Haziran ayında birçok konu paylaştım. Oyuncuları da o zaman belirledim. Eğer sende istersen 2. sezonunda kadroya dahil edebilirim. :)

https://fav10.net/forum/threads/İşte-revenge-dizisinin-karakterleri.191972/

2. sezon ne zaman yayınlanacak daha doğrusu 1. sezon yayınlandımı.:)
1 sezon yayınlanmadı. Ekim ayında başlayacak ama 2. sezonda hemen ardından başlayacak yani belki 1 aylık bir ara olabilir ama zaten bölümleri kısaltacağım. Şubat ayı gibi başlar 2. sezon. :)

Basarilar & kolay gelsin :) Ben yoktum dimi bu dizinin kadrosunda?
Teşekkür ederim, sağ ol. Yoksun ama katılırsan bir gün ben buradayım. :)

1 sezon yayınlanmadı. Ekim ayında başlayacak ama 2. sezonda hemen ardından başlayacak yani belki 1 aylık bir ara olabilir ama zaten bölümleri kısaltacağım. Şubat ayı gibi başlar 2. sezon. :)

Teşekkür ederim, sağ ol. Yoksun ama katılırsan bir gün ben buradayım. :)

Şubat ayı sömestr'a denk gelecek o zaman olur zaten ben bir şey yapmayacağım galiba.:)Sadece ismim olacak.😀

Ekimde mi başlıyoruz yeni sezona kuzum program kalmadığı için Kanalımızın 1. liği garanti oldu :bhr:
Merakla bekliyoruz diziyi :) Afişte neden Haldun yok :T

Süper , merakla ve heyecanla bekliyoruz @dizi kolik :) bakalım ben nasıl bir karakter olucam.. gerçiği ne olduğumu biliyorum ama :D neyse görelim bakalım :)

Süper, merakla bekliyoruz :)
Teşekkür ederim. :)

Ekimde mi başlıyoruz yeni sezona kuzum program kalmadığı için Kanalımızın 1. liği garanti oldu :bhr:
Merakla bekliyoruz diziyi :) Afişte neden Haldun yok :T
Kanal D kapanmasaydı Ekim'de başlıyorduk canım ama kapandı. Yeni bir kanalda yayına başlıyoruz. :)

Teşekkür ederim, beklediğine değecek İnş. Forumdash. :X

Süper , merakla ve heyecanla bekliyoruz @dizi kolik :) bakalım ben nasıl bir karakter olucam.. gerçiği ne olduğumu biliyorum ama :D neyse görelim bakalım :)
Bence en iyi karakter senin ki. Üzerinde oynamalar yapacağım karakterinin ben yani daha da güzel olacak İnş. Kaan. :X