Aynen ya süper bir sahnemükemmel bir sahne ilk izlediğimde tüylerim diken diken oldu harika harika
türküyü ilk söyleyen sakallının sesi süper benim adamım o![]()
aga karadayıdan da bekliyoruz böyle sahnelerAynen ya süper bir sahne
Zaten tatar ramazanda aksiyon bitmezaga karadayıdan da bekliyoruz böyle sahnelerbu gidişle tatar ramazan karadayıyı geçecek benim gözümde tatarda aşk var ama uzatmıyolar kenan tatar ramazan oalcaktı off be
oha ne olursa olsun nedir aga abartmaZaten tatar ramazanda aksiyon bitmezKaradayım bir numara benim için herzman ne olursa olsun
![]()
Yok cidden abartmıyorum Karadayı dizisi benim için başka bi yerdeoha ne olursa olsun nedir aga abartma tatar daha güzel sanki ama kenan farkıyla karadayı var tabi
1 yılda bu kadar bağlanman tuhaf tabiYok cidden abartmıyorum Karadayı dizisi benim için başka bi yerdeTatar güzelde karadayımla asla kıyaslamam bile
![]()
Kenan reyiz var ayrıca dizi gayet güzel yani birçok sebep var bağlanmak için1 yılda bu kadar bağlanman tuhaf tabitatar reyizzzzzzz
![]()
kenan kral adam ama aşk sahneleri hiç yakışmıyo tmm arada olur ama çok uzatıyolar acı hayatta da aşk çok vardı konusuydu hatta ama dizi müthişti aksiyonda vardı fazlasıylaKenan reyiz var bağlanmamak elde değil![]()
Orda haklısın bişey diyemem bende senaristlere kızıyorum aksiyon sahnelerinin azlığından ama yapcak bişey yok bu hafta necdete yumruk şow yapıyo mahir izlekenan kral adam ama aşk sahneleri hiç yakışmıyo tmm arada olur ama çok uzatıyolar acı hayatta da aşk çok vardı konusuydu hatta ama dizi müthişti aksiyonda vardı fazlasıylaezelde keza öyle
deli yürek zaten
izlicez zaten kaçmazOrda haklısın bişey diyemem bende senaristlere kızıyorum aksiyon sahnelerinin azlığından ama yapcak bişey yok bu hafta necdete yumruk şow yapıyo mahir izle![]()