'Dila Hanım' Yeni Sezon Fragmanı - Star TV

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_517.jpg_ed36c5f582bee6f494ffba36786b7557.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Dila Hanım'ın 2. sezonu ile 20 Eylül'de yayın hayatına tekrar start verecek.

Baş rollerinde Hatice Şendil , Erkan Petekkaya , Hülya Darcan ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonunun ilk görüntüleri ortaya çıktı.

İşte 20 Eylül cuma akşamı 22.15'te 2. sezon yayın hayatına başlayacak olan dizinin yeni sezon fragmanı ;

Ekli dosyalar

• aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_517.jpg_ed36c5f582bee6f494ffba36786b7557.jpg
    aimg_cdn.startv.com.tr_CarouselBackground_980x400_517.jpg_ed36c5f582bee6f494ffba36786b7557.jpg
    62.7 KB · Hit: 676
Son düzenleme:
Dila yine kafasına sıkacağım diyor. :D Kadının elinde sürekli silah var. :X

Fragmanın sonundaki afişte neden Erkan Petekkaya önde duruyor ki. Sinir oldum şimdi. Diziyi Hatice Şendil omuzluyor ama Erkan Petekkaya önde duruyor. Şükürden orjinal afişte Hatice Şendil önde. :)

@HachiKo fragmanı gördün mü?

Son düzenleme:
Güzel olmuş fragman, yeni sezonda umutluyum Dila Hanım'dan :)

Medcezir yüksek oranlar alırsa özet uzar.Cuma en güçlü gün diğer dizilerin uzun özetle yayına başlayacağını varsayarsak Star Tv'de Medcezir özetlerini uzun tutacaktır.

Belli olmaz o işler bence. Ama şöyle bir ihtimalde var. Medcezir çok iyi gitti , buna karşılık Dila Hanım'da çok iyi gitti diyelim. Salı günlri maçlar 21.45'te yayınlanacağı için Dila Hanım'ı salı'ya kaydırabilirler. Üsteli her hafta maç yok.

Belli olmaz o işler bence. Ama şöyle bir ihtimalde var. Medcezir çok iyi gitti , buna karşılık Dila Hanım'da çok iyi gitti diyelim. Salı günlri maçlar 21.45'te yayınlanacağı için Dila Hanım'ı salı'ya kaydırabilirler. Üsteli her hafta maç yok.
Olabilir ben Dila Hanım'ın cuma gününde kalacağına ihtimal vermiyorum

fragman çok güzel ama 22:15te olmasını istemiyorum salı 20:00 başlatıp 23:15 gibi bitse harika olur o ses türkiyede sadece pazartesi olsun böyle olursa salı bence iyi gider dila

bence medcezir ile kayıp dila hanımı başka güne atabilir bu iki diznin yanında dila hanımın şansı yok gibi

Fragman ilginç geldi. Acaba Diloş annesini öldüreni öğrenir mi harbiden??

En geç 5 bölüm sonra yayından kaldırılır :kiki: Medcezir varken ne gerek var ki Dila'ya şimdi? Reytingleri de çok kötü zaten :kiki: