legolas9900
Favori Üye
kardeş bütün bölüm değilde ona yakın bişeydi yanılmıyosamhatırladığıma göre ben küçükken kvp özet olarak bütün bölümü veriyordu ?![]()
doğrudur vallahakardeş bütün bölüm değilde ona yakın bişeydi yanılmıyosam![]()
Bir kere 60 dk reklam vermişti bayağı eskiden aklıma geldi.hatırladığıma göre ben küçükken kvp özet olarak bütün bölümü veriyordu ?![]()
reklam yazdın oraya farkındamısın :O :OBir kere 60 dk reklam vermişti bayağı eskiden aklıma geldi.![]()
Biliyorum aklıma geldi yazdım oraya senden alıntı yapıp.reklam yazdın oraya farkındamısın :O :O![]()
hayır şakasına dedim yaBiliyorum aklıma geldi yazdım oraya senden alıntı yapıp.
dur aga rekorlar konumda var en çok reklam veren dizi diye bakim kaç dkymış60 DK'ydı sanırım belkide daha fazla? @takas
OHAAAAAAAA96.Bir bölümde en uzun süre reklam rekoru(2004 yılı 63 dakikalık bölümde 116 dakika reklam)
@mrt-06 @Berk Polat
O günü çok iyi hatırlıyorum abimle izlemiştim ama daha çokmuş her şeye rağmen o zamanlar bi başkaydı....96.Bir bölümde en uzun süre reklam rekoru(2004 yılı 63 dakikalık bölümde 116 dakika reklam)
@mrt-06 @Berk Polat
2 bölüm sürdü daha doğrusu 1 bölümkurtlar vadisi - terör kaç bölüm sürdü 2mi 3mü![]()
![]()
vay be helal olsun.2 bölüm sürdü daha doğrusu 1 bölümilk bölğmde kaldırıldı 2.bölümü terör mağdurlarına ve şehit ailelerine özel yapıldı 2 trilyondan fazla gelir elde edildi ve bağışlandı