World War Z'nin Devam Filmi Geliyor

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Başrollerinde Brad Pitt ve Meireille Enos'un olduğu 536 milyon dolarlık gişe başarısı ile dikkat çeken zombi filmi World War Z'ye devam filminin gelip gelmeyeceği hayranlarının en merak ettiği konulardan birisiydi.

Ünlü oyuncu Brad Pitt bu haberle ilgili olarak:
Evet, bunu kesinlikle düşünüyoruz. Şu anda tartışılan bir çok fikir var. Bu fikirleri geliştirmeye ve zombilerin dünyasının nasıl bir yer olacağını ayarlamaya çalışıyoruz.
şeklinde konuştu.

Ayrıca filmin diğer başrol oyuncusu Meireille Enos da World War Z: 2'nin çekilmesini istediğini belirtmişti.

aleadergamer.com.tr_img_uploads_world_war_z_wide.jpg

Ekli dosyalar

• aleadergamer.com.tr_img_uploads_world_war_z_wide.jpg
    aleadergamer.com.tr_img_uploads_world_war_z_wide.jpg
    1 MB · Hit: 492
Son düzenleme:
Belli birşeydi zaten.Bu denli gişe getiren bir filmin devamı olacağı.
Zombi filmleri beni pek cezbetmiyor.O bakımdan çok ekstra bir durum olmadığı sürece izlemem. :)

Ben pek sevmedim açıkcası.Neredeyse tüm zombi filmlerini izlemiş biri olarak söylüyorum aralarındaki en saçma zombiler bu filmdeydi düz duvara tırmanıyorlar havadaki helikoptere uçuyorlar falan devamı gelmesin bence. :X

Her ne kadar istisnaları çok olsa da devam filmleri genelde para kazanmak adına aç gözlülük gibi geliyor bana. Neyse, yine de ilk filmi izleyip öyle yorum yapmak doğru sanırım. :)

İlk film ikinci filmi getirecek kadar iyi değildi...En azından ben sevmedim.

Gişedede ikinci film kötü gidecek bence.ikinci film hata olacak.:(

Pek güzel bir film değildi, klasik...
Kahramanımız önce zor duruma düşer, sonra muhteşem zekası ile bütün düşmanları alt eder...
2. filme gerek yoktu bence.

Aslında 2'nin olması için hiçbir neden yok😕 Filmin sonunu bağlamişlardi😕Film kötüydü diyemem ama iyiydi de diyemem. Orta halli yüksek aksiyonlu bir filmdi.Dİzi olarak devam etsin :X Bu arada TWD başlamadan izleyin yoksa hiç beğenmezsiniz:X

Basit bir konusu var tek prim kaynağı brad pitt.İzlemedim zaten artık zombi filmleri sıkmaya başladı