10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Eski türkçe'ye bayıldım resmen...Mehmet Aslantuğ'a ise müthiş yakışıyor.😀

Bir dizinin düşük oranlar alması niye sizi bu kadar sevindiriyor anlamıyorum. Tamam sevdiğiniz bir dizi var ama izleyin sadece. Başka dizilere laf söylemeyin. Olmaz mı ?

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 4.52 2) TRT1: 4.02 3) KANALD: 3.55 4) SHOW: 3.54 5) FOX: 2.57

geçmiş olsun boçs tutmadı :kiki:

bunda iki dünya arasında nın oynaması da etkili hala zirvede dizi müthiş gidiyo o bitince belki bi yükseliş olabilir ama en azından listeye girmeliydi

Ben onu çok sevdimin reytinginden çok Güneşi Beklerken'i merak ediyorum. Kayıp'ın reytingi olacak mı onu bekliyorum (b) Yoksa reklam niyetinde mi sayılacak ve listede olmayacak(b)

Maç başlıyor! Başarılar Türkiye'm. Vurduğunuz gol olur inşallah :)

boçs kötü başlamış yani okadar çok tanıtım yapıldı ki ben 5 reyting bekliyodum ama 2 civarı alacak gibi

Bir kaç anlıkta 10'un üzerinde gitmesi gerekiyordu.Reytinglerde 10.5 olması için.😀
daha eylül ayında total 8.69 ab 9.44 almış bunu beğenmiyomusun 10.5 zaten zor aldığı oranlar bile müthiş

Ben Onu Çok Sevdim kaliteli izlenimi verdi izlediğim birkaç dakikada. Fakat hangi akla hizmet çok kritik milli maçla aynı güne konulmuş anlamadım. :)

Sadece az önceki Menderes ve Ayhan sahnesi bile kalitesini ortaya koyuyor.Reytingler berbat olsada Dizi harika.😀

boçs kötü başlamış yani okadar çok tanıtım yapıldı ki ben 5 reyting bekliyodum ama 2 civarı alacak gibi

daha eylül ayında total 8.69 ab 9.44 almış bunu beğenmiyomusun 10.5 zaten zor aldığı oranlar bile müthiş

sence Dünkü anlıklar düşük değilmiydi reytinglere göre.😀