8 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Star TV şuan anlıklara giremiyor ama haftaya açık ara yapar.

tv de rakip makip yok demekki geçen haftlar bişeyler varmış yoksa bbeb bitti artık acun gelince 3 ü geçemez
BBEB`in zayıfladığının hepimiz farkındayız.

Ekran her zaman boştu. Hatta yazın en dolu pazarı bugün diyebilirim. Babam Sınıfta Kaldı, Küçük Gelin ikisi de 5 reytingi geçiyor anlıkta.

Dediğim gibi eski komik yarışmacılar geldi bugün ve bunun reklamı da yapıldı. O yüzden yükseldi. Normal bölüm bu kadar almazdı.

sezon açıldı reytingler yükselmeye başladı onun da etkisi var

Eşim Bilir'in 7 aldığı anlık diğer rakipleri reklamdı büyük ihtimal. :) Reklamdan 4.73'le dönmüş. Yarın iyice düşüş yaşar Karadayı karşısında.

BBEB gelecek haftada düşüş yaşayacaktır Acun'un gelişiyle

sezon açıldı reytingler yükselmeye başladı onun da etkisi var
Az önce de aynısını dedim zaten farklı bi şey demedim.

Ya eski yarışmacılar yüzünden, ya sezon açıldı diye ya da her ikisi. TVR yükseldi doğal olarak.

Zaten TVR`in yüksek olduğu dönemde BBEB düşse bile ortalama 4 reyting falan alıyordu.

Yazın 2`ye düşmesi normal. Pis Yedili de yazın 3 aldı ama yeni sezon geldi diye 5`i geçti yine.

oha küçük gelinin tekrarı bile 4 ü geçmiş dizi her türlü tuttu

Küçük Gelin tahmin ettiğim gibi yarın 4 civarı bir reytingle yayın hayatına girer gibi.

Sabah Cennet Mahallesi efsanesini izlerken gördüm Gülse Birsel resmen kopya çekmiş aynı konuyu işlemiş aklıma geldi. :)

Sabah Cennet Mahallesi efsanesini izlerken gördüm Gülse Birsel resmen kopya çekmiş aynı konuyu işlemiş aklıma geldi. :)
cennet mahallesi var ya her açıdan yd ye bin basar süper dizi ya efsane gerçektende insan 10 kezde izlese hiçbi zaman sıkılmıyo yapana oynayana helal olsun :D

cennet mahallesi var ya her açıdan yd ye bin basar süper dizi ya efsane gerçektende insan 10 kezde izlese hiçbi zaman sıkılmıyo yapana oynayana helal olsun :D
Haklısın. Bi kere sıcak samimi bir dizi her kesim izleyebilir. :D

Zaten ilk 2 sezonu Total ve Ab'de çok iyi gidiyordu o da bir nevi kanıtı. :)