Bugün de ne çok şeyi ti'ye aldın. Ben fikimi söylemiştim önceki mesajlarda ama bana kalırsa hiç değiştirme.Ben tiye almak için yapıyorum. Allah korusun.
Eski logo tamamen benim tasarımım. Eski logoda bir düzenleme mi yapsam acaba? Çünkü genel yorumlar olumsuz.Eskiden D ile alakalı bir belirti vardı şimdiki logolorda D harfinden eser alamet yok. Hatta biri resmen A, diğeri ise O
Bence önce ismi değişsin Esra.
Başka neyi tiye aldım. Bir de "Show Başlıyor (!)"u tiye almıştım. Başka bir şey yok.Bugün de ne çok şeyi ti'ye aldın. Ben fikimi söylemiştim önceki mesajlarda ama bana kalırsa hiç değiştirme.
Bence oldukça şık @dizi kolik
Değiştirmene gerek yok, değiştiriyorsan ismini de değiştir.
Diğerleri neyse de bu ne alaka? Resmen A harfi.
Evet onu AT tv 'ye ver dedim bişey demedi
Bence @Forumdash 'in begendigi iki biri Star digeri Show TV
Bugün de ne çok şeyi ti'ye aldın. Ben fikimi söylemiştim önceki mesajlarda ama bana kalırsa hiç değiştirme.Ben tiye almak için yapıyorum. Allah korusun.
O işte ben de abartıyım dedim. 😛Eski logo tamamen benim tasarımım. Eski logoda bir düzenleme mi yapsam acaba? Çünkü genel yorumlar olumsuz.
Başka neyi tiye aldım. Bir de "Show Başlıyor (!)"u tiye almıştım. Başka bir şey yok.
İki tane A harfi var onu vurgulamak istemiş Esra. 😛Bence oldukça şık @dizi kolik
Değiştirmene gerek yok, değiştiriyorsan ismini de değiştir.
Diğerleri neyse de bu ne alaka? Resmen A harfi.
Bu logonun D ile ne alakası?bunu beğendim bir tek ama rengi değiştirme şartıyla.
D'ile alkası olmayacak zaten İllu ile alakası olsun Bizim Griffin'in logoyla ne alakası var?Bu logonun D ile ne alakası?
Griffin'in logosu G harfi.D'ile alkası olmayacak zaten İllu ile alakası olsun Bizim Griffin'in logoyla ne alakası var?
İlluminati olmasını istiyorsun bence ama logodaki gözler fazla gözü çarpıyor. Daha gizletsen bence süper olur.Bunlarda kendi tasarımlarım. Nasıl? @EveN @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Almila @KayıpSehir @Yakamoz-Asi
Zaten fazla çarpması lazım.İlluminati olmasını istiyorsun bence ama logodaki gözler fazla gözü çarpıyor. Daha gizletsen bence süper olur.
Gözler biraz daha gizlensinBunlarda kendi tasarımlarım. Nasıl? @EveN @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Almila @KayıpSehir @Yakamoz-Asi
G'ye benzemiyor kiGriffin'in logosu G harfi.
Demiştim.Gözler biraz daha gizlensin
Gayet de benziyor.Gözler biraz daha gizlensin
G'ye benzemiyor ki
Yeğen var yanımda pc oynuyor birazdan logo sıralarım
Tanıtım resimlerini hala bekliyorum. itirafları da.Yeğen var yanımda pc oynuyor birazdan logo sıralarım
O zaman biraz daha küçülmüş hallerini de yapıp göstereyim.Gözler biraz daha gizlensin
G'ye benzemiyor ki