Ufuk Bayraktar "Allah Muhafaza" Dizisiyle Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği "Ezel" dizisinde 'Ramiz Dayı' karakterinin gençliğiyle oyunculuk performansıyla ses getirmeyi başaran yakışıklı oyuncu Ufuk Bayraktar ekranlara geri dönüş yapıyor.

Tayfun Güneyer'in yönetmenliğini yapacağı "Allah Muhafaza" dizisinde başrolü Ufuk Bayraktar üstlenecek. Dizide başrolü üstlenmesi için daha önce Gürkan Uygun'a teklif götürülmüştü ancak Uygun, Süreç Film'in "Kaçak" dizisini seçti.

Ufuk Bayraktar rolü için 3 ay hazırlandı ve 15 gün boyunca sokak çocuklarıyla birlikte yaşadı.

BE5_ufukkf.jpg

Keske baska bir dizi secseydi.. Gürkan Uygun ile beraber oynamasini isterdim.

Dizinin diğer oyuncuları ve senaryosu da önemli tutabilmesi için.. Tayfun Güneyer ve Ufuk Bayraktar tutması için düşük ihtimal çünkü..

Yanlış bir seçim olmuş , diğer oyuncuların iyi seçilmesi gerekiyor dizinin tutması için.

Bu tutar da Kaçak tutmazsa çok gülerim. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Tayfun Güneyer komedi yazmasın. Polisiye iyi yazıyor. Ve onun için bir nebze bu dizi iyi gidebilir ama hiçbir şey belli değil. :)

bu adam iyi oynuyo ama ezeli bitiren isimdi flashback sahneleri yüzünden :D

Tutacağını düşünmüyorum. Ufuk Bayraktar başrol olabilecek kapasitede değil ayrıca dizinin de hiç tanıtımı yapılmadı.

Tutacağını düşünmüyorum. Ufuk Bayraktar başrol olabilecek kapasitede değil ayrıca dizinin de hiç tanıtımı yapılmadı.

Henüz sadece bir oyuncusu belli.Onun için tanıtımı çıkmamış olması çok normal. Büyük ihtimalle Kasım'da yayınlanır :)

Henüz sadece bir oyuncusu belli.Onun için tanıtımı çıkmamış olması çok normal. Büyük ihtimalle Kasım'da yayınlanır :)
Yine de tutmaz. :) Hem hangi güne koyacaklar ki? Ayrıca Gürkan Uygun kabul etmediğine göre bir bildiği vardır.

Ismi guzel degil dizinin ama tutabilme ihtimali yuksek bence tayfun guneyer'in adanalı'da ki basarisini biliyoruz

Ismi guzel degil dizinin ama tutabilme ihtimali yuksek bence tayfun guneyer'in adanalı'da ki basarisini biliyoruz
Bu dizi sit-com olacak. Hatta dizi için bir karakol inşa edilecek ve o karakol içinde olanlar komik bir dille anlatılacak. Bunu yazan da Tayfun Güneyer ise pek şansı yok bence dizinin. :X