Evet, geçtim az önce, tam ekran oldu istediğim gibi, teşekkürler OzaN.Normal çözünürlüklere sahip arkadaşlar da yeni eklenen temayı deneyebilirler. Tema bu temaya göre daha geniş, geniş tema isteyenler beğenebilirler.
@EveN
Evet, geçtim az önce, tam ekran oldu istediğim gibi, teşekkürler OzaN.Normal çözünürlüklere sahip arkadaşlar da yeni eklenen temayı deneyebilirler. Tema bu temaya göre daha geniş, geniş tema isteyenler beğenebilirler.
@EveN
Ben de beğendim sanki böyle. Belki de ana temayı böyle yaparız. Fakat sağ panel olmayan sayfalar aşırı geniş gözüküyor her sayfaya sağ panel eklemek gerek gibi.Evet, geçtim az önce, tam ekran oldu istediğim gibi, teşekkürler OzaN.
Sağ panel olmayan sayfalar var mı ki? Varsa da ben dikkat etmedim.Ben de beğendim sanki böyle. Belki de ana temayı böyle yaparız. Fakat sağ panel olmayan sayfalar aşırı geniş gözüküyor her sayfaya sağ panel eklemek gerek gibi.
"Son Mesajlar", profiller vbSağ panel olmayan sayfalar var mı ki? Varsa da ben dikkat etmedim.
Bi de mesaj yazılmayan ve ya az mesaj yazılan konuların altı çok boş kalıyor. Oraya benzer konular eklenebilir mi? İnşallah, eklenirse konuya göz atanlar da eklenirse çok güzel görünür orası.
Eski forumda sağ panel yoktu diye mesaj yazılmayan konular kısa oluyordu, burada sağ panel var diye mecbur uzanıyor."Son Mesajlar", profiller vb
Alta değil de üste reklamlar eklenecek o yüzden biraz daha uzayacak her sayfanın ana kısmı.
Silinen mesajlara bir şey yapamıyordunuz ki zaten?Eski forumda sağ panel yoktu diye mesaj yazılmayan konular kısa oluyordu, burada sağ panel var diye mecbur uzanıyor.
Bi de biz silinen mesajları görüp, tekrar onaylayabilecek miyiz eskisi gibi?
Biliyorum ama görmemiz iyi oluyordu. Neden silindi diye merak falan ettiğimiz oluyordu.Silinen mesajlara bir şey yapamıyordunuz ki zaten?
Şu an belirsiz yeni editör yetkileri.Biliyorum ama görmemiz iyi oluyordu. Neden silindi diye merak falan ettiğimiz oluyordu.
Ama mesajları onaylayabiliyorduk.
Bence eski avatarlar daha iyiydi. Ama bu da fena değil.Şu an belirsiz yeni editör yetkileri.
Avatardan şikayetçilere müjde, avatar boyutları büyütüldü. Fakat şu an sonradan büyütme olduğu için kalitesiz gözüküyor. Avatarlarınızı yeniden yüklemeniz önerilir.
Çoğunluk şikayetçiydi bazı avatarlar gerçekten iyi gözükmüyordu. Ama şu an dediğim gibi kötü gözüküyor çünkü herkesin avatarlarını tazelemesi lazım.Bence eski avatarlar daha iyiydi. Ama bu da fena değil.
OzaN bi de Kim Nerede Online Listesini incelerken üyeleri başa ala bilirmiyiz? Direkt onlar gelsin. Kendimiz değiştiriyoruz sürekli.
Ozan ben 1024x600 'üm ben napıyım Forum'dan mı atıyım kendimi? 😕1024x768 çözünürlük kullananlarda çözünürlüğün çok düşük olmasından dolayı forum çok kötü gözüküyordu. Bu nedenle biraz olsun daha iyi gözüken bir tema yaptım ve geliştirmeye de devam edeceğim.
Bu çözünürlüğü kullanan arkadaşlar forumun alt kısmında FF XenForo 2013 yazan yere tıklayarak 1024x768 çözünürlük temasıyla değiştirebilirler. Bu arkadaşlar karşılaştıkları diğer problemleri de yazarlarsa iyi olur.
@xdragxx @Orcun_22
1024x768 senin için de daha iyi olur muhtemelen.Ozan ben 1024x600 'üm ben napıyım Forum'dan mı atıyım kendimi? 😕
Teşekkürler.1024x768 senin için de daha iyi olur muhtemelen.
Eğer tuhaf ve hatalı gözüktüğünü düşündüğün yerler varsa capsini al bakalım.
Sizce şu an en temel eksikler neler?
Konuda kimler online olduğunun gözükmesi demeyin onu bulamadım şimdilik.
Durum güncellemeleri anasayfaya çok geç geliyor.Sizce şu an en temel eksikler neler?
Konuda kimler online olduğunun gözükmesi demeyin onu bulamadım şimdilik.
Oww tamam. Gözüküyormuş.Konu hitlerini söylemiştim. Sorun yok.Hitler derken?