Eski Smileyler mi? Yeni Smileyler mi?

Hangi smileyler default olsun?

• Eski smileyler

Oy: 23 63.9%
  • Yeni smileyler

Oy: 13 36.1%

• Kullanılan toplam oy
    36
monsion15 post: 1442830 member: 83559' Alıntı:
düzenle butonunu göremedim mecburen flood yapıyorum.

Ozan eski temayı seçme hakkıda getir alt kısıma isteyen istediği temayla gezsin bence.
Tema farklı bir şey sürüm farklı bir şey. Eski temalar eski sürümde kaldı. Biraz sabredin birkaç güne çok iyi olacak. :)

OzaN post: 1442666 member: 1' Alıntı:
Eski forumdaki smileylerin tamamı yeni forumda da mevcut olacak. Fakat sizce default smileyler hangileri olsun? Eskileri mi yenileri mi?

Yani : ) şeklinde yaptığımız gülücük yeni forumdaki gibi mi olsun :))) eski forumdaki gibi mi?

Her iki durumda da tüm smileyler korunacak. :)
OzaN post: 1442666 member: 1' Alıntı:
Eski forumdaki smileylerin tamamı yeni forumda da mevcut olacak. Fakat sizce default smileyler hangileri olsun? Eskileri mi yenileri mi?

Yani : ) şeklinde yaptığımız gülücük yeni forumdaki gibi mi olsun :))) eski forumdaki gibi mi?

Her iki durumda da tüm smileyler korunacak. :)

Eskisi olsun. :)

Bu arada bu avatarlar bu kadar küçük mü olacak hep? Bir düzenleme getirilecek mi bununla ilgili OzaN? En azından facebooktaki gibi yerini düzenleyebilsek? :)

dizi kolik post: 1442936 member: 85458' Alıntı:
Eskisi olsun. :)

Bu arada bu avatarlar bu kadar küçük mü olacak hep? Bir düzenleme getirilecek mi bununla ilgili OzaN? En azından facebooktaki gibi yerini düzenleyebilsek? :)
Yeri düzenlenebiliyor. Yeni avatar yüklemeyi dene istersen. :)

Boyutu belki birazcık daha genişler ama formatı bu olacak kare şeklinde yani. :)

OzaN post: 1442939 member: 1' Alıntı:
Yeri düzenlenebiliyor. Yeni avatar yüklemeyi dene istersen. :)

Boyutu belki birazcık daha genişler ama formatı bu olacak kare şeklinde yani. :)
Evet yeniden yükleyeyim o zaman. Biraz daha genişlerse kare olması sorun olmaz benim için. :)

Şu an oy kullanmadım.Benim kendime hass bazı smiley'larim var onlari sana göndersem koyarmısın:X En azından burda kullanayaım:X @OzaN

Smiley'lerin buraya aktaralacagi icin sorun görmüyorum. Herseyin bir anda olmasini beklemeyin. OzaN önce bir tamamlasin, sonra acin bu tür anketler.
Bakalim benim smileyler calisiyor mu:

:D :T :T: :F

İstek smileyler eklendi. :)

Editörden smiley ekleme olayı harika olmuş bence. Eski sistemden çok daha kolay kısayolunu bilmediğin smiley eklemek. )

OzaN post: 1443201 member: 1' Alıntı:
İstek smileyler eklendi. :)

Editörden smiley ekleme olayı harika olmuş bence. Eski sistemden çok daha kolay kısayolunu bilmediğin smiley eklemek. )
Şunu unutmuşsun en çok kullanılan. " :T: "