Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni Oyuncu!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
Kurtlar Vadisi yeni sezona 12 Eylül akşamı merhaba diyecek.

Kurtlar Vadisinde yeni sezonda seyirciyi büyük sürprizler bekliyor. Eski karakterlerden biri Vadiye geri dönüyor. Bunun yanında geçen sezon İşler Güçlerde yıldızı parlamış Gaye Gürsel Kurtlar Vadisine sürpriz bir karakter olarak dahil oluyor.

Gaye Gürsel, İşler Güçler'de Ferhunde rolünde seyircinin karşısındaydı. Yeni bölüme sadece 1 hafta kaldı..

gaye-g%C3%BCrsel.jpg

vadi-gaye-gursel-1342294-660x276.jpg

İşler Güçler'de çok iyiydi. Kurtlar Vadisi Pusu'da da iyi işler yapacaktır. Süpriz oldu bu aslında. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. :)

hata etmiş işler güçler in üzerine daha dikkatli seçim yapmalıydı kvp de parlayıp uzun süre kalan kadın karakter çok az :)

oha süper isim :D işler güçleri izlerken ne güzel kadın be diyodum vadimize geldi süper süper :D

- - - Ekleme - - -

harbiden çok güzel bi kadın ya :D

İşler Güçler'i mi izliyordun sen? :D

arada bakıyodum bu kadın için izliyodum inanırmısın :D

- - - Ekleme - - -

b uarada açtığım konular verdiğim isim falan hepsi doğru çıktı safiye karahanlı tekrar KURTLAR VADİSİNDE!

- - - Ekleme - - -

fragmanda gözükecekmiş yazıyo fragman şimdi çıkıyo

Safiye Karahanlı'yı Begüm Kütük değil, Gaye Gürsel canlandırıyor. Böylece bu konuda açıklığa kavuşmuş oldu. :)

Diğer projesinde KVp ile dalga geçiliyordu:X Keşke diğer kız olsaymiş :F

Forumdash post: 1441980' Alıntı:
Diğer projesinde KVp ile dalga geçiliyordu:X Keşke diğer kız olsaymiş :F

işler güçlerin senaryosu o zaten ne alaka
müthiş bir güzellik müthiş bir oyuncu vadide şov yapacak dizide polatın kardeşi oldu direk bu şansı kimse bulamaz :D

pana film çok akıllı ya gitmişler begün kütük e en çok benzeyen oyuncuyu getirmişler :D
250_628977_gaye-gursel.jpg
post-7-0-85110800-1354870499_thumb.jpg

begum-kutuk_417362.jpg
begum1.jpg

Begüm Kütük olaydı iyiydi. Ama o şimdi Çalıkuşu'nda oynayacak değil mi?