Cem Yılmaz'dan Yeni Film

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
2013 başında vizyona giren stand-up gösterisi CM101MMXI Fundamentals ile büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Cem Yılmaz bir telefon bayisinde telefonunu tamir ettirirken görüntülendi.

Bayiden çıkarken magazincilerin sorularına yanıt veren Yılmaz "Yeni film çalışması var mı?" sorusuna:"Evet yeni bir film senaryosu yazıyorum. Sonbahar boyunca yazacağım kışın çekeceğiz." diyerek yanıt verdi.

cem-yilmaz-131408HH.jpg

Stand-up 'larını pek beğenmesem de filmlerinin hepsini sinemada izledim yine giderim herhalde. :)

Süper haber ortalığı Şahan'a bırakmıştı dönsün artık umarım bir dizi projesinde de yer alır.

Süper haber ortalığı Şahan'a bırakmıştı dönsün artık umarım bir dizi projesinde de yer alır.

Şahan ile yarışa hep devam ediyorlar. Şahan'ın son filmine karşı stand-up çıkardı. Yani Şahan hiç rakipsiz kalmadı. :)

Dizi projesinde asla yer almaz, almamalıdır da zaten. Sinemada kendini kanıtlamış birkaç isim var onları da tvde harcamayalım. :)

Şahan ile yarışa hep devam ediyorlar. Şahan'ın son filmine karşı stand-up çıkardı. Yani Şahan hiç rakipsiz kalmadı. :)

Dizi projesinde asla yer almaz, almamalıdır da zaten. Sinemada kendini kanıtlamış birkaç isim var onları da tvde harcamayalım. :)

Gösterilerini biliyorum takipteyim zaten ama sinema filmi olarak Şahan tek kaldı....

Diziye gelince Cem Yılmaz Avrupa Yakası'nın finalinde oynamıştı o günden sonra Cem Yılmaz'ın hep bir dizide yer almasını istedim.

Galip Derviş gibi kısa ve kaliteli bir komedi dizisi ile TV'de neden olmasın? :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking