Güneşi Beklerken 9. Bölüm Yorumları

Kubi-Lay

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
98
Puanı
175
DOKUZUNCU BÖLÜM! Özet başladı bile.

Zeynep'e ne olacak? Demet, Cihan'a ne söyleyecek? Yorumları alalım... :smile:

BOK17rrCMAEZQLg.jpg

Şimdiye kadar en heyecanlı bölümlerden biri olacak gibi. :) Bakalım Zeynep bu bölüm ortaya çıkacak mı?

Bully post: 1428614' Alıntı:
Şimdiye kadar en heyecanlı bölümlerden biri olacak gibi. :) Bakalım Zeynep bu bölüm ortaya çıkacak mı?

Bölümün yarısında ortaya çıkar bence. Hem nereye gitmiş olabilir ki açıkcası hiç fikir gelmiyor aklıma. Düşmüş olamaz ki yani düşse bağırmaz mı?

Sadece 2. Bölüm bir istisnaydı. Dizinin Geriye kalan bütün bölümleri sanki sistemli.

Tek rakamlı bölümler müthiş oluyor. Çiftler durgun.

2 istisnaydı dediğim gibi.

1-2-3-5-7- herhalde 9 olur hareketli ve müthiş

4-6-8 durgundu.

Kubi-Lay post: 1428616' Alıntı:
Bölümün yarısında ortaya çıkar bence. Hem nereye gitmiş olabilir ki açıkcası hiç fikir gelmiyor aklıma. Düşmüş olamaz ki yani düşse bağırmaz mı?

Fragmanlara göre denize düşmüş olması yüksek ihtimal gibi. Düşmese nereye gidecek ki?

Bu hafta çok heyecanlı ve reytingli bir hafta olacak. Umarım ab grubunda yeniden 6.50 civarı alır.

Bu hafta çok heyecanlı ve reytingli bir hafta olacak. Umarım ab grubunda yeniden 6.50 civarı alır.

Maç var. Fener iddiasını kaybetmiş olmasına rağmen yine de izlenecektir ama Güneşi Beklerken de 5'in altına düşmez bence. 6.50 alabilir mi göreceğiz. :)

denizz19 post: 1428623' Alıntı:

Fragman ilk defa 3 milyonu devirdi. 7 alırsa şaşırmamak gerek. :):)

@Bully O kadar ters köşe yaptılar ki bu bölüm de yapacaklarından şüphem yok. :)

EveN post: 1428627' Alıntı:

Bu hafta maç vardı doğru unutmuşum onu. Ama 5 reytingin altına düşmezse problem yok. :)

EveN post: 1428627' Alıntı:

Bence denize kesin düştü bu kız. Yoksa fragmanda Kerem niye çaresiz ve üzgün dursun ki?. Bundan nasıl bir ters köşe çıkacak merakla bekliyorum. :)

Bu hafta maç vardı doğru unutmuşum onu. Ama 5 reytingin altına düşmezse problem yok. :)

Evet maç varmış bu nednle düşüş yaşayabilir. Keşke özeti kısa tutsalardı ama 20.44'e kadar sürecek ve yeni bölüm ancak 21.00 gibi başlar.

@Bully ondan şüphen olmasın ama ben de merak ediyorum. Allah bilir bölümün sonunda bile açıklamazlar.

Yeni bölümü dört gözle bekliyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Bully post: 1428621' Alıntı:

Fragmanlara göre denize düşmüş olması yüksek ihtimal gibi. Düşmese nereye gidecek ki?

Makyaj yapmaya lavaboya gitmiştir iki gün sonra anca çıkar kadın milleti. :D

Düşerse de nereye gidecek? Orada ada varsa geçenler görür onu.

Yeni bölümü dört gözle bekliyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Makyaj yapmaya lavaboya gitmiştir, iki gün sonra anca çıkar kadın milleti. :D

Düşerse de nereye gidecek? Orada ada varsa, geçenler görür onu.

İşte adamlar izleyicide merak yaratmayı biliyorlar. Bakalım nerden çıkacak bu kız? Ama Deniz'e düştüğü kesin bence çünkü fragmanı izlediysen Kerem pes etmeyeceğim seni bulacağım falan diyor Zeynep için. Bu da denize düştüğünü gösterir büyük ihtimal. :)

Nasıl sahneydi o öyle ya. Seni seviyorum Kanal D. :D

- - - Ekleme - - -

Bu arada reklamı galiba maçın devre arasında verecekler. :D

- - - Ekleme - - -

AHA! GEZİ hastanesi. :D :D :D

Bundan önceki 2 bölümü yarı kaçırdım yarı izledim. :( Bu bölümü izliyorum. Bilmediğim bir şey var ama. Zeynep'i Melis mi itti?