Bully post: 1428614' Alıntı:Şimdiye kadar en heyecanlı bölümlerden biri olacak gibi.Bakalım Zeynep bu bölüm ortaya çıkacak mı?
Kubi-Lay post: 1428616' Alıntı:Bölümün yarısında ortaya çıkar bence. Hem nereye gitmiş olabilir ki açıkcası hiç fikir gelmiyor aklıma. Düşmüş olamaz ki yani düşse bağırmaz mı?
Bu hafta çok heyecanlı ve reytingli bir hafta olacak. Umarım ab grubunda yeniden 6.50 civarı alır.
denizz19 post: 1428623' Alıntı:Bu hafta çok heyecanlı ve reytingli bir hafta olacak. Umarım ab grubunda yeniden 6.50 civarı alır.
Bu hafta maç vardı doğru unutmuşum onu. Ama 5 reytingin altına düşmezse problem yok.EveN post: 1428627' Alıntı:
Fragman ilk defa 3 milyonu devirdi. 7 alırsa şaşırmamak gerek.
@Bully O kadar ters köşe yaptılar ki bu bölüm de yapacaklarından şüphem yok.![]()
EveN post: 1428627' Alıntı:
Fragman ilk defa 3 milyonu devirdi. 7 alırsa şaşırmamak gerek.
@Bully O kadar ters köşe yaptılar ki bu bölüm de yapacaklarından şüphem yok.![]()
Bu hafta maç vardı doğru unutmuşum onu. Ama 5 reytingin altına düşmezse problem yok.![]()
Bully post: 1428621' Alıntı:
Fragmanlara göre denize düşmüş olması yüksek ihtimal gibi. Düşmese nereye gidecek ki?
Yeni bölümü dört gözle bekliyorum.
- - - Ekleme - - -
Makyaj yapmaya lavaboya gitmiştir, iki gün sonra anca çıkar kadın milleti.
Düşerse de nereye gidecek? Orada ada varsa, geçenler görür onu.
O itmedi bence.Bundan önceki 2 bölümü yarı kaçırdım yarı izledim.Bu bölümü izliyorum. Bilmediğim bir şey var ama. Zeynep'i Melis mi itti?