'Reyting Tahminleri Yarışması' Sezonu Açıyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ll1t6.gif

Ocak ayında başlattığımız ve kısa süre içinde forumun en çok sevilen etkinlikleri arasına giren 'Reyting Tahminleri Yarışması' yeni sezonunu açıyor.

Peki yarışmanın içeriği neydi?

Tahmin konusunu yarışmanın yapılacağı gün içinde açacağım. Son tahmin süresi yarışmayı yaptığımız günün sonuçlarının açıklanacağı gün 09:30'a kadar olacaktır. Aslında bu kuralı yarışmaya katılmış yada takip edenler tarafından biliniyor ama yeni katılmak isteyenler olursa diye açıklık getirmek istedim.

Yaptığınız tahminin 0.50 puan üstü ve altı alınacaktır. Bu kuralı hatırlatmak istiyorum. Mesela o gün A dizisinin tahminleri yapıldı. Dizi total'de 5 ,ab'de 6 reyting aldı. Ben dizinin reytingini total : 4.50 - 5.50 arası , ab : 5.50 - 6.50 arası olarak alacağım. Eğer sizin tahminleriniz bu sayıların arasında olursa tahmininiz doğru sayılacaktır.

Zorunlu Tahminler

Her gün benim seçeceğim 5 yapımın tahminleri total ve ab olarak yapılmak zorunda. Yoksa tahminler kabul edilmeyecektir.

Bonus Tahminler

Bonus tahminler benim seçtiğim yapımlar dışında sizlerin serbest yapacağınız tahminlerdir. Yalnız bonus tahminlerde de kısıtlama var. Total ve ab olarak 4 yapımın tahmini yapılabilir. Daha fazlası yada azı kabul edilmeyecektir.
Bonus tahminlerinizin her gün %10'u alınacaktır. Yarışma turunun sonunda ise bonus tahminlerin ortalaması alınarak gerçek ortalamanızın üzerine ek olarak eklenecektir. Böylece rakipleriniz ile aranızdaki farkı açabilir yada zirveyi alabilirsiniz.

Kopya Yasak

Başkasının tahminini kopyalamak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde 2 gün tahminleriniz sayılmayacaktır. Fark edenler bana özel mesaj ile bildirebilir.

Tahmin Yapmama

Tahmin yapmadığınız günler -5 puan alacaksınız. Tahmin yapmadığınız gün sayısı 5'i geçerse diskalifiye olacaksınız.

Turlar Nasıl Olacak?

- Turlar 15 yada 16 gün olacak. Duruma göre ayda 2 yada 1 kez yarışma gerçekleşecek.

Kazanan ödül olarak ne alacak?

- Kazanan gümüş madalya kazanacak.

Madalya konusunda şöyle bir sorun var. Şimdiye kadar aşağıdaki arkadaşlarınız madalya kazandılar ;

Şubat

Yakamoz-Asi (Altın) - Verildi
XanTier (Gümüş) - Verildi

Mart
1. Yakamoz-Asi (Altın) - Verilmedi
2. charming (Gümüş)
- Verilmedi

Nisan
1. Yakamoz-Asi (Altın)
- Verilmedi
2. çocuklarduymasın (Gümüş)
- Verilmedi

Mayıs - Bu aydan itibaren sadece 1.'lere gümüş vermeye karar verdik ve ayda 2 tur gerçekleştirdik.

1. Xantier (Gümüş)
- Verilmedi

Haziran

Tur 1 - 1. denizz19 (Gümüş)
- Verilmedi
Tur 2 - 1. RevaN (Gümüş)
- Verilmedi

Temmuz

Tur 1 - 1. denizz19 (Gümüş)
- Verilmedi

Gördüğünüz gibi ilk ay dışında madalyaları henüz veremedik. Vermemizin sebebi ise forumumuzun kısa süreli bir sorun yaşaması. Şuan ise sunucu değiştirme gibi bir durumumuz olduğu için madalyalar yeni sunucuya geçilince değerlendirilecektir.

Yarışmamız Eylül'ün başında başlayacaktır. Katılımınızı bekliyorum :)

Eksiksiz olarak katılmayı umuyorum.:) Biraz araştırma gereken bir yarışma.:) Yeni sezonu iyi açarız umarım.:):)

Katılırım tabii ki eğer okulum engellemezse tabii. :(

XenForo'da madalya sistemi olacak mı ki? :)

Başarılar dilerim. :) Ben katılmayı düşünmüyorum. Eskisi kadar reytinglerle ilgilenmiyorum çünkü. :)

Katılmam muhtemelen reytinglerle fazla içli dışlı değilim pek geçen sezon gibi.

Katılanlara başarılar. @Yakamoz-Asi hariç :D Diğerlerine başarılar :D

Kesinlikle katılacağım. Bakalım başarılı olabilecek miyim? :)

EveN post: 1426810' Alıntı:
Benim madalyam hala yok @hayret bi şey :bağır:

Katılırım yine. :D

Madalya ile ilgili açıklamayı konuda yaptım. İnşallah yeni uygulamada madalya sistemi vardır :)

- - - Ekleme - - -

xBUGRAx post: 1426805' Alıntı:
Başarılar katılıp katılmayacağım belli değil şimdilik. :)

Katılırsın katılırsın :)

XanTier post: 1426563' Alıntı:

Oyundan başını kaldırdığın mı var ki? :T:

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1426563' Alıntı:

Oyundan başını kaldırdığın mı var ki? :T: