Muyap Hande Yenerin Sarkısına Küfretti !!!

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,182
Puanı
1,060
Bildiginiz üzere Klipsiz Ya ya ya sarkisi 30 milyonu gecti ama klipli ya ya ya daha 2 milyonu asamadi.Bu duruma cok sinirlenen Muyap Klipsiz videoda küfretti:
Muyap:Beni sinirlendirmeyin bu videoyu sildiririm amk ne varda bunu dinliyorsunuz benim kanalimdan dinleyin dedi.

Ayrica bu yorum Handr Yenerin Ya ya ya sarkisinin hayranlarini cok sinirlendirdi....

- - - Ekleme - - -
@xemrexxx @yatutarsa

- - - Ekleme - - -
@berkann

- - - Ekleme - - -
@EveN

- - - Ekleme - - -
@hayret bi şey @Forumdash @çocuklarduymasın @rengarenk

- - - Ekleme - - -
@OzaN

- - - Ekleme - - -
@xBUGRAx

@Bully

- - - Ekleme - - -

BesaleT post: 1425994' Alıntı:
Fake hesaptır ya da hacklenmiştir.

Hesqbin uzerine tiklayinca muyapin paylastigi seyler gözukuo gercek hesap

- - - Ekleme - - -
@yakup09

- - - Ekleme - - -
@denizz19

@Fks14

- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi

- - - Ekleme - - -

yatutarsa post: 1426003' Alıntı:
Hesabı hacklenmiş galiba :F

Bilemeyiz :)

- - - Ekleme - - -
@gundix123

Doğru olduğunu düşünmüyorum. Ulu orta küfür edecek halleri yok adamların :D

Evet küfür etmiş gibi gözüküyor. Bu arada 43 kişi beğenmiş 10 kişi de beğenmemiş. Yani 33 kişi beğenmiş olarak gözüküyor. :)

Arslan Bey post: 1426047' Alıntı:
Evet küfür etmiş gibi gözüküyor. Bu arada 43 kişi beğenmiş 10 kişi de beğenmemiş. Yani 33 kişi beğenmiş olarak gözüküyor. :)

Neyi 33 kisi begenmis ??

- - - Ekleme - - -

HADİ GÖREN GORMEYENE SOYLESINNNNN !!

youtubede mi etmiş?** ben göremedim:X küfür işe yaramış (reklamın iyisi/kötüsü olmaz) 30 milyon olmuş:F

Klibin çok izlenmeyeceği belliydi zaten ama 30 m çok gibi :D
şarkı diğer şarkılar gibi 3 buçuk yada 4 dk filan değil:X beni kesmiyor şarkı 3 dk bile değil. 2 kere rplay yapıyorum :F klibin başında handenin yürüşü ve sonda bomba sahnesi olmasa aynısı youtubede yine yapar youtubeden şarkı dinleyenler:X Ama evet 30m. korkunç bi rakam:X son 2 senedir tr'de müzik iyileşti ortalama izlenen klip 4-5m. gibi söz hande-gülşen gibi müziğe gönül verenler olunca 25-30m az bile:X