"Güneşi Beklerken" Rekora Doymuyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

D Productions tarafından hazırlanan, Kanal D'nin yeni gençlik dizisi "Güneşi Beklerken" rekora doymuyor.

Yazın en yüksek reytingli işi olan dizi hem reytinglerde hem sosyal medyada kanalın yüzünü güldürüyor.

Yaz için hazırlanan ve Kanal D'nin yazın en iddialı dizisi olan Güneşi Beklerken'in bölümlerinin izlenme rekorları herkese malum. Geçen Salı yayınlanan bölümünden sonra çıkan fragman ise daha 3 gün olmasına rağmen 3 milyonu devirdi.

Başrollerini Emre Kınay,Hande Doğandemir,Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bursin'in paylaştığı "Güneşi Beklerken" 9. bölüm fragmanıyla Kanal D sitesinde 3 günde tam 3.079.528 izlenme sayısıyla kendi rekorunu tekrar kırdı.

Dizinin 8. bölümü'nün henüz tv'de yayınlanmasından 4 gün geçmesine rağmen
2.494.520 izlenme sayısına ulaşakarak, zoru başardı.

Böylelikle dizinin fragman rekoru 3 günde tam 3.079.528 oldu. Bakalım yine kendi rekorunu kırabilecek mi?

Güneşi Beklerken yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

Z8dm8J9smMnjyP8BfHuV0Ilv.jpg

Gerçekten de müthiş bir rekor. İnternetten izlenme oranlarına göre aldığı reytingler çok çok az ama kışın daha da yükselecektir dizi. :)

dizi sayesinde kanald.com.tr 250 lerden 190 kadar yukseldi (turkiye de bulunan siteler arasinda).
alexa.com dan alinan bilgilere gore:
1-KANAL D - 190
2-STAR 263
3-ATV 468
4-TRT 501
5-FOX 649
6-SHOW TV Listede yok.
NOTE: haber kanallarin siteleri daha yuksek olur ki haber payalaşmalari nedeniyle daha yuksek olur mesela ntvmsnbc.com 15. sirada

Dizi yeni sezonda oranlarını ciddi oranda arttıracaktır bence :) Heyecan 1 saniye eksik olmuyor ::D

dizi sayesinde kanald.com.tr 250 lerden 190 kadar yukseldi (turkiye de bulunan siteler arasinda).
alexa.com dan alinan bilgilere gore:
1-KANAL D - 190
2-STAR 263
3-ATV 468
4-TRT 501
5-FOX 649
6-SHOW TV Listede yok.
NOTE: haber kanallarin siteleri daha yuksek olur ki haber payalaşmalari nedeniyle daha yuksek olur mesela ntvmsnbc.com 15. sirada

Show'un o site ile olmaması normal. :D

Bu dizi yeni sezonda yanlış hamlelere maruz kalmazsa daha da yükselir. Yeni sezonda 6-7 reyting arasında olsa yeter.

Dizi gerçekten çok iyi gidiyor. Umarım yeni sezonda doğru günde yayınlanır. :)

Bugün tekrarına baktım 5 dakikacık fena birşeye benzemiyor belki başlarım internetten izlemeye.:D

denizz19 post: 1425492' Alıntı:
Kesinlikle izle derim. Çok güzel bir dizi. :)

O kızıl saçlı kız biraz gıcık bir tipe benziyor izlediğim yarım saati sürekli "zeynep demeyin bana" diyerek sinir krizleriyle geçirdiği için zap yaptırdı bana.:D

O kızıl saçlı kız biraz gıcık bir tipe benziyor izlediğim yarım saati sürekli "zeynep demeyin bana" diyerek sinir krizleriyle geçirdiği için zap yaptırdı bana.:D

O kız yani Melis Zeynep'i sevmiyor çünkü Melis'in babası aynı zamanda Zeynep'in de babası. Tabi Zeynep'in bundan haberi yok ama Melis bu durumdan haberdar. O yüzden yani. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy