Revenge 3.Sezon Fragmanı--Büyük Şok

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,493
Puanı
1,061
Revenge dizisinde 3.sezona sayılı günler kaldı.
Dizinin 3.sezon 1.bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinini lk bölümünde dizinin başrolü Emily vuruluyor.
Büyük ihtimal ilk 2 sezonda olduğu gibi 14-15 bölüm bu sahneden önce yaşananları izleyeceğiz.

Söylentilere göre Emily i vuran kişi kardeşi Charlotteçocukluk aşkı Jack ya da sevgilisi Aiden olacak.
565023_493107594112556_2132377353_n.jpg

Son düzenleme:
Oha fragmana bak ya. İnşallah Jack vurmaz. İntikamda daha 2 sene sonra olacak bu olay. :(

sen bnm cümledne çıkartmışrtın :F

- - - Ekleme - - -

orjinalindeki kadına göre çok sönük haldun da aynı şlekilde :)

Revenge'in birkaç bölümünü izledim. Haldun çok sönük kalıyor ama Şahika o kadar da değil :) Son bölümlerde sempati duymaya başladım :love-struck: @Forumdash

Revenge'in birkaç bölümünü izledim. Haldun çok sönük kalıyor ama Şahika o kadar da değil :) Son bölümlerde sempati duymaya başladım :love-struck: @Forumdash
haldun rolü dizidfeki en kötü seçim sonra şahik bence :) şahika karakteri türk halkının alışık olduığu bir karakter olduğundan çok yadırganmaz ama özellikle 2.sezonunu sonlarına doğru haldun çok göze batacak

xemrexxx post: 1422993' Alıntı:
haldun rolü dizidfeki en kötü seçim sonra şahik bence :) şahika karakteri türk halkının alışık olduığu bir karakter olduğundan çok yadırganmaz ama özellikle 2.sezonunu sonlarına doğru haldun çok göze batacak
Bence değiştirilmeli Haldun karakteri Aslı gibi ::)