'Süper Türk' TV'de İlk Kez Kanal D'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
ozelhaber.gif

StmsAlkIPlGs6F2pKsHCIIYS.jpg

Baş rollerinde Tamer Karadağlı , Doğa Rutkay , Necmi Yapıcı , Murat Serezli ve Buket Dereoğlu'nun yer aldığı , 2012 Türk yapımı , fantastik - komedi filmi Süper Türk TV'de ilk kez Kanal D'de.

İzlen Erdem'in hem senaryosunu yazdığı , hemde yapımcılığını üslendiği film son yılların en önde gelen 'kült' filmleri arasında yer alıyor.

'Süper Türk' T'de ilk kez 21 Ağustos çarşamba günü 20:00'da Kanal D'de.

Tam bir fiyasko filmmiş izleyenlere ve yorumlara bakılırsa. Merak ediyorum ama yarın Fener'in maçına bakarım herhalde.

Bu film mi kült ne yaptın @hayret bi şey :D

Filme eleştiriler çok kötüydü gişede de çok kötü gitti. Belki tvde ilk kez ve Kanal D'de diye iyi gidebilir ama reytingde de hayal kırıklığı yaratma ihtimali yüksek. :)

Bu film mi kült ne yaptın @hayret bi şey :D

Filme eleştiriler çok kötüydü gişede de çok kötü gitti. Belki tvde ilk kez ve Kanal D'de diye iyi gidebilir ama reytingde de hayal kırıklığı yaratma ihtimali yüksek. :)

Bir aralar Star TV'de kült filmler kuşağı vardı. Aynı bu filmin kalitesindeydi. Ondan dedim. Yanlış mıyım ? :D

Bir aralar Star TV'de kült filmler kuşağı vardı. Aynı bu filmin kalitesindeydi. Ondan dedim. Yanlış mıyım ? :D

Kült film zamanın ötesindeki filmlerdir ve genellikle kült ünvanını yıllar sonra alırlar. Dünyayı Kurtaran Adam mesela o dönem hiç yapılmamış bir iştir ve epey bir kitleye ulaşıp günümüze kadar gelmiştir. Süpertürk'ün ise getirdiği bir yenilik falan yok yıllar önce Hamdi Alkan'ın yaptığı Gazman vardı mesela bu filme benzer nitelikte. :D

Gişede çok kötü gitti maalesef, tv'de de pek tercih edileceğini düşünmüyorum..