Breaking Bad'in Finali İçin Şok İddia ! Herkes Ölecek !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

Final sezonunun yayını geçen pazar başlayan TV tarihinin en izlenen ve beğenilen dizilerinden 'Breaking Bad'de Jesse Pinkman karakterini canlandıran Aaron Paul, magazin sitesi TMZ’e, dizinin sonunda herkesin öleceğini söyledi.

Ciddi olup olmadığı bilinmeyen açıklamanın ardından dizinin sıkı takipçileri şoke oldu.

İddianın doğrulu ileri ki günlerde belli olur.

Medyatava - Milliyet Cadde

45zv39AE3tyG5ZHTHccylcjD.jpg

Son düzenleme:
Böyle birşeyi açıklayamaz.Ne anlamı kaldı dizinin finalinin.Yalan haber olabilir yada dalga geçmiştir.

Bu dizinin çok sağlam olduğunu duydum ve başlamayı düşünüyorum. İzleyenlere soruyorum nasıl başlayayım mı? :)

Yooo😱 Neden söyledin B***:bağır:

- - - Ekleme - - -

rengarenk post: 1416181' Alıntı:
Bu dizinin çok sağlam olduğunu duydum ve başlamayı düşünüyorum. İzleyenlere soruyorum nasıl başlayayım mı? :)
Düşünme bile:)

Dalga amaçlı söylemiştir öyle bir şey söyleyemez kafasına göre. :)

rengarenk post: 1416181' Alıntı:

Doğru duymuşsun başla. :)

- - - Ekleme - - -

Videosunu buldum bu iddiayı söylediği... Dalga geçmiş resmen. :D

http://www.tmz.com/2013/08/14/aaron-paul-breaking-bad-movie-finale/

Videosunu buldum bu iddiayı söylediği... Dalga geçmiş resmen. :D

Aaron Paul -- 'Breaking Bad' Movie Would Be IMPOSSIBLE | TMZ.com

Kamereman filmi olurmu diye sormuş.Pink'te ağzından kaçirmiş gibi geldi bana:X Sonrasındaki sorusunda Pink soruyu 2'lettirdi:X Ya herkes ölücekse:A Birde bar çıkışı kafada ayık değil ağzindan kaçirmiş olabilir.Arkadaşlarida "muhahahhaahah" diye gülüyor."naptın sen" dercesine:X

Kamereman filmi olurmu diye sormuş.Pink'te ağzından kaçirmiş gibi geldi bana:X Sonrasındaki sorusunda Pink soruyu 2'lettirdi:X Ya herkes ölücekse:A Birde bar çıkışı kafada ayık değil ağzindan kaçirmiş olabilir.Arkadaşlarida "muhahahhaahah" diye gülüyor."naptın sen" dercesine:X

Buradan nasıl o anlamı çıkardın merak ettim. :D Ölecekler kesin olacak zaten ama herkes ölmez tabii ki. :D

"naptın sen" gülüşü değil o.:D "Spikeri mal ettin" gülüşü.:D