'Çalıkuşu' Nerelerde Çekiliyor?

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
IgSZGhaUckA0PMUlJYUKzJ46.jpg

Kanal D'nin yeni sezonda ekrana gelecek dizilerinden olan 'Çalıkuşu' dizisinin çekimleri başladı.

Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' isimli ölümsüz eserinden uyarlanarak çekilecek olan ve Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen paylaşıyor. Peki dizi nerede çekiliyor?

'Çalıkuşu' dizisinin çekimleri için Tims Production'un sahibi olan Timur Savcı, İstanbul'daki Kadıköy ilçesindeki Kızıltoprak semtinde bulunan Reşat Paşa Konağı'nı 1 milyon dolardan fazla para harcayarak kiraladı. Aynı zamanda yapımcı Timur Savcı, dizi için Beykoz ve Sarıyer gibi yerlerde de plato hazırladı.

Dizi için hummalı bir çalışma söz konusu umarım karşılığını alırlar. :)

yakup09 post: 1415106' Alıntı:
umarım verilen emeğin karşılığı da alınır..

Bu iyi dilekleri ve sıcakkanlılığı Kanal d dışındaki kanalların emek harcanan dizilerine de göstersen ya. :)))

Lordly post: 1415188' Alıntı:
Bu iyi dilekleri ve sıcakkanlılığı Kanal d dışındaki kanalların emek harcanan dizilerine de göstersen ya. :)))

Başka kanallar da ucuz yapımlar yerine kanal d gibi yüksek maliyetli ve kaliteli diziler yapsalar ya ? Bir de sen biraz daha az dikkat çekmeye çalışıpta az da olsa göz yormasan ya ?

Başka kanallar da ucuz yapımlar yerine kanal d gibi yüksek maliyetli ve kaliteli diziler yapsalar ya ? Bir de sen biraz daha az dikkat çekmeye çalışıpta az da olsa göz yormasan ya ?

Diğer kanallar da yüksek maliyetli yapıyor ama sen onlara gözlerini yummasan ya? :))) Kanal d'nin dizileri kadar o maliyetli yapımlara da sarılsan ya? :))) Olmaz değil mi kanald ekranı karartsa da yüksek maliyet demi ya? :))))

Diğer kanallar da yüksek maliyetli yapıyor ama sen onlara gözlerini yummasan ya? :))) Kanal d'nin dizileri kadar o maliyetli yapımlara da sarılsan ya? :))) Olmaz değil mi kanald ekranı karartsa da yüksek maliyet demi ya? :))))

Sende kendini çok geniş yelpazede her yere açık olduğunu lense ettiripte , belirli kişilerle uğraşıp bu çabanın güldürücü olduğunu görüpte , az da olsa yaptıklarından utanıp şu yaptıklarını bıraksan ya ?

İnşallah dizi başarılı sonuçlar alır. Baya emek sarf edilmiş çünkü. İlk bölümüne bakmayı düşünüyorum.

Çalıkuşu için çok emek harcanıyor umarım bu çalışmalara değer bir reyting alır Kanal D.

Diziye bakmayacağım bu arada çünkü ilgimi çekmedi..

Sende kendini çok geniş yelpazede her yere açık olduğunu lense ettiripte , belirli kişilerle uğraşıp bu çabanın güldürücü olduğunu görüpte , az da olsa yaptıklarından utanıp şu yaptıklarını bıraksan ya ?

Bence sen tarafsız imajı yaratmaya çalışmadan kanal d'ci olduğunu kabullensen ya o zaman kim utanır görmüş olurduk. :)))

- - - Ekleme - - -

Geçe sene "Veda" dizisine de baya para harcamıştı Kanal D. :)

Bence sen tarafsız imajı yaratmaya çalışmadan kanal d'ci olduğunu kabullensen ya o zaman kim utanır görmüş olurduk. :)))

- - - Ekleme - - -

Geçe sene "Veda" dizisine de baya para harcamıştı Kanal D. :)

Ben sadece kanal D'nin diğer kanallara göre daha emek harcanan ve kaliteli diziler yaptığını söylüyorum. Zaten durumun böyle olduğunu dünya alem biliyor. İzlediğim tüm diziler kanal D'den çıkan diziler. Demek ki o kanal benim kafamda ki imaja daha uygun diziler yapıyor ve sürekli beklentimi karşılayan bi kanalın da bende ki yeri ayrı olur ama mahoni gibi de kanal D nin en kötü ve saçma şeyini de savunmam körü körüne.. Doğruları söylemek nedense sana hayrancı gibi geliyor. Zaten herkesi çekememe, kin yapıpta herkesin normal bi halinden bile kendi kafanda şekillendirip kusur yapman senin beyninin nasıl işlediğini gösteriyor. Sana sadece acıyarak gülüyorum. Şu ergen cvp ve yanar dönerli halinden ya çıkıp biraz birey olmaya çalış ya da git bu koma derecesinde ki ergen krizlerini forumdan uzak yaşa.