Erkan Petekkaya'ya Öyle Bir Şey Yaptılar ki !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar ''Beyaz Gelincik'', ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' ve ''Dila Hanım'' dizileriyle karşımıza çıkan, başarılı oyuncu Erkan Petekkaya şok bir olayla karşılaştı.

Başarılı oyuncu 03:30 civarında iki korumasıyla birlikte bir bara eğlenmeye geldi ancak durum hiç de umduğu gibi olmadı. Oyuncunun korumaları bir kadına laf attıkları gerekçesiyle barda bulunan kişilerle kavga haline büründüler ancak kavga esnasında Erkan Petekkaya ayırmak için girince o an olanlar oldu.

Karşı taraftaki kişiler Erkan Petekkaya'yı denize attılar. Erkan Petekkaya ise oldukça büyük bir şok yaşadı.

kNE2C4gild31c7Slso7KRS8y.jpg

Kavga Sırasında Erkan Petekkayayı Denize Attılar

Muğlanın Datça ilçesinde ünlü oyuncu bugün saat 03:30 saatlerinde bara geldi.Bara iki korumasıyla gelen ünlü oyuncunun korumaları bir kadına laf ettikden sonra bir grup tarafından kavga çıktı korumalardan biri kelebek (bıçak) çekerek etrafa rastgale salladı bunun üzerine Erkan Petekkaya kavgayı ayırmak için geldi grup kavga sırasında Erkan Petekkayı denize attılar .İki tarafta birbirinden şikayetçi olmayınca sabaha karşı serbest bırakıldı

20538.jpg

Büyük geçmiş olsun Erkan Petekkaya'ya, keşke bulaşmasaydı hiç..

ÖBGZK'den ayrılırkende denize açılmıştı reyiz.:D Ali Kaptan için okyanusun en dibi olsa ne yazar o her türlü çıkar oradan.yardım alarak çıkmasına şaşırdım ve hayal kırıklığına uğrattı beni kaptan.:D

çocuklarduymasın post: 1413111' Alıntı:
İçki içmesi hata zaten
İçki içtiklerine dair bir bilgi yok. Gerçi bara giden biri de süt içmez sanırım. :D Ama konumuz içki içip içmemesi değil zaten. :)

Adam koruma tutyor ama koruma onu koruyup kollayacana adam korumalarını kolluyor :F:F Bu kadar mert yiğitsin ne diye koruma tutuyorsun(b)

ÖBGZK'den ayrılırkende denize açılmıştı reyiz.:D Ali Kaptan için okyanusun en dibi olsa ne yazar o her türlü çıkar oradan.yardım alarak çıkmasına şaşırdım ve hayal kırıklığına uğrattı beni kaptan.:D
Show Haber'de görüntü olarak OBGZ'den görüntü almişlar.İzlemelisiniz, tam kopmalık:F