Captain Phillips Filminin Fragmanları Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Captain Phillips için ilk resmi fragman yayınlandı.

Yönettiği Bourne serisinin ikinci ve üçüncü filmleri olan Supremacy ve Ultimatum ile adını dünyaya duyuran, 2006'da yönettiği United 93 filmiyle Oscar adaylığı kazanan Paul Greengrass'ın yönettiği film, gerçek bir hikayeyi konu alıyor.

2009 yılında Captain Phillips önderliğindeki yük gemisinin Somalili korsanlar tarafından saldırıya uğramasını anlatan film Richard Phillips'in konuyla ilgili olarak yazdığı kitaptan uyarlanmış.

İki Oscar ödüllü Tom Hanks'in Captain Phillips'i canlandıracağı filmde Catherine Keener, Max Martini gibi ünlü isimler de yer alıyor.

GSs5nm4RO351M92gBIlDCpDM.jpg

11 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek olan film şimdiden Oscarlarda iddialı olabilecek filmler arasında gösteriliyor. Özellikle Tom Hanks'in en iyi erkek oyuncu dalında şansının çok yüksek olduğu konuşuluyor. 1993'te Philadelphia ve 1994'te Forrest Gump ile iki yıl üst üste Oscar kazanmayı başaran Tom Hanks 2001'de Cast Away ile son kez aday olduğundan beri bir daha Oscar sahnesinde aday olarak gözükmemişti. Captain Phillips'in Tom Hanks için Oscar sahnesine geri dönüş filmi olup olmayacağını önümüzdeki aylarda göreceğiz.

İşte filmin 2 dakikalık ilk resmi fragmanı:

13 Ağustos tarihli ekleme:

Filmin ikinci ve daha detaylı fragmanı da yayınlandı. O yeni fragmanı izlemek için:

Son düzenleme:
İkinci fragmanı yeni gördüm nedense. :D

Güzel gözüküyor film umarım Oscarlarda boy gösteren yapımlar arasında olur. :)

Tom Hanks yine başarılı gözüküyor saç sakal stilini de sevdim. Oscar'a oynayabilecek bir karakter gibi gözükmesine karşın Oscar'a oynayacak bir performans gözükmüyor fragmanda. Benzer şeyi Di Caprio'nun rolü için de söylemiştim. Filmin tamamında belki durum daha farklı olur. :)

İkinci fragmanı yeni gördüm nedense. :D

Güzel gözüküyor film umarım Oscarlarda boy gösteren yapımlar arasında olur. :)

Tom Hanks yine başarılı gözüküyor saç sakal stilini de sevdim. Oscar'a oynayabilecek bir karakter gibi gözükmesine karşın Oscar'a oynayacak bir performans gözükmüyor fragmanda. Benzer şeyi Di Caprio'nun rolü için de söylemiştim. Filmin tamamında belki durum daha farklı olur. :)

Artık etiketlemeyi düşünmeye başlamıştım ben de. :D

Ben beğendim trailerı.

Hanks reyis bence oscarı alabilir bu performansla.belki biraz erken oldu bu yorum. :D

Filmin 132 dakika olacağı belli olmuş. Çok uzun olmasa da ortalamanın biraz üstü bir süre. :)

Film ilk kez 27 Eylül'de New York Film Festivalinde gösterime sunulacak. Yani ilk yorumları 1.5 ay kadar sonra öğrenebileceğiz.

Ayrıca Londra Film Festivalinin de açılış filmi olarak belirlenmiş, festivalin kapanış filmi ise Tom Hanks'in bir diğer filmi olan "Saving Mr. Banks"

Filmin asıl vizyona giriş tarihi 10 Ekim, Türkiye için vizyon tarihi 22 Kasım olarak gözükse de bu durum değişebilir...

Gelecek sene izliyeceğim filmler arasında ilk sırada.Haziran'a kadar sabredicez mecbur... :(

OzaN post: 1412867' Alıntı:
Oscar dönemi filmlerini zamanında izlersen iyi olur ya birlikte yorumlarız. :)

Aralık - Şubat arası 10 film izlesen yeter. :D

Aynen aslında ortalama 2 saatten 10 film 20 saat çok birşey değil. :D

@berkann da gelir. :D Belki @cevaa da süper olur gerçekten. :D

gundix123 post: 1412877' Alıntı:
Aynen aslında ortalama 2 saatten 10 film 20 saat çok birşey değil. :D

@berkann da gelir. :D Belki @cevaa da süper olur gerçekten. :D

Geçen sene deneme sınavımın olduğu gündü Oscar. Aynı anda biyolojiye çalışıp izlemiştim. :D Ama bazı filmleri izlememiştim. Bu sene adayların çoğunu izlemeyi düşünüyorum. :D