Yalan Dünya Yeni Sezonda Hangi Gün ve Saat'te Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinlikle pt-2 bi kere.. salı, perşembe ve pazartesi tüm gün dizisi olur. ya cuma ya da cumartesi pt-2 gibi geliyor bana.. tabii kanal d belki biraz geç başlatıp, istenileni veremeyn dizinin gün ve saatine koyadabilir.

Bence de kesinlikle PT1.

Şimdi düşündükçe başka mantık da geliyor akıla. Kanal D ne yaparsa yapsın Pazartesi zirveyi alamayacak. Bu yüzden en iyi A/B işlerinden birini Pazartesi yapacak. Bu durumda da Yalan Dünyayı kullanabilir. Aslında Yalan Dünya Cuma A/B'de zirveyi kolayca alabilir ama Total için Cuma yapmayacak.

Bence Pazartesi 20.00'de kalabilir.

Bence de kesinlikle PT1.

Şimdi düşündükçe başka mantık da geliyor akıla. Kanal D ne yaparsa yapsın Pazartesi zirveyi alamayacak. Bu yüzden en iyi A/B işlerinden birini Pazartesi yapacak. Bu durumda da Yalan Dünyayı kullanabilir. Aslında Yalan Dünya Cuma A/B'de zirveyi kolayca alabilir ama Total için Cuma yapmayacak.

Bence Pazartesi 20.00'de kalabilir.

bence kanal D fatih'i pazartesiye koyacak ve yine kanal o diziden çok büyük şeyler bekliyor, eğer senaryosu ciddi anlamda iyiyse o günün zirvesini oynayabilir... salı zaten d yapımın olur, intikam yerinden oynamaz zaten. çarşamba da olacağını hiç sanmıyorum. doksanlar o günün komedi kotasını doldurur zaten.. yalan dünyaya bi kalıyor cuma yada cumartesi.. cuma ab o kadar güçlü olmadığı için o günün ab sini garantilemek isterler. ben olsam şöyle derim ; cuma da baya bi totel dizileri var. onlar birbirinden pay koparcaklarına , totele hiç bulaşmadan ab hedefimi gerçekleştiriyim.. cumartesi'nin totelinde de bi yetenek var bbeb büyük ihtimal olmazsa. en azından o günün totelinde kıyasıya rövanş başlayabilir. hem cts günü arkanın ab'sinin yükselceğini düşünüyorum..

bence kanal D fatih'i pazartesiye koyacak ve yine kanal o diziden çok büyük şeyler bekliyor, eğer senaryosu ciddi anlamda iyiyse o günün zirvesini oynayabilir... salı zaten d yapımın olur, intikam yerinden oynamaz zaten. çarşamba da olacağını hiç sanmıyorum. doksanlar o günün komedi kotasını doldurur zaten.. yalan dünyaya bi kalıyor cuma yada cumartesi.. cuma ab o kadar güçlü olmadığı için o günün ab sini garantilemek isterler. ben olsam şöyle derim ; cuma da baya bi totel dizileri var. onlar birbirinden pay koparcaklarına , totele hiç bulaşmadan ab hedefimi gerçekleştiriyim.. cumartesi'nin totelinde de bi yetenek var bbeb büyük ihtimal olmazsa. en azından o günün totelinde kıyasıya rövanş başlayabilir. hem cts günü arkanın ab'sinin yükselceğini düşünüyorum..
Yalan Dünya kesinlikle PT1'de olacak. Ona eminim. Pazartesi zaten neyi koyarsa zirveyi alamaz. Bu yüzden Yalan Dünya ile 2. Kapatmak ister.

A.Ş.K Cuma olur. Arka Sokaklar PT2'ye gönderilir.

Yalan Dünya kesinlikle PT1'de olacak. Ona eminim. Pazartesi zaten neyi koyarsa zirveyi alamaz. Bu yüzden Yalan Dünya ile 2. Kapatmak ister.

A.Ş.K Cuma olur. Arka Sokaklar PT2'ye gönderilir.

ben tam tersi düşünüyorum yalan dünya konusunda tabii herşey her şekilde karşımıza çıkabiliyor.
arka ve merhamet tüm günün dizileri olmayacaklar o kesin de, yeni dizilerdern hangileri pt'ye bölüncek orası meçhul..

Pazartesi
20.00 Arka Sokaklar
23.15 Kızma Kazan

Salı
20.00 Fatih
23.15 Şans Kapıda

Çarşamba
20.00 Kayıp
22.15 Merhamet

Perşembe
20.00 İntikam
23.15 Galip Derviş

Cuma
20.00 A.Ş.K
22.15 Yalan Dünya

Cumartesi
20.00 Çalıkuşu
22.15 Güneşi Beklerken

Pazar
20.00 X Factor

Böyle olabilir diye düşünüyorum :X

Son düzenleme:
Pazartesi
20.00 Arka Sokaklar
23.15 Kızma Kazan

Salı
20.00 Fatih
23.15 Şans Kapıda

Çarşamba
20.00 Çalıkuşu
22.15 Merhamet

Perşembe
20.00 İntikam
23.15 Galip Derviş

Cuma
20.00 A.Ş.K
22.15 Yalan Dünya

Cumartesi
20.00 Kayıp
22.15 Güneşi Beklerken

Pazar
20.00 X Factor

Böyle olabilir diye düşünüyorum :X

Tims iki dizisini de Çarşamba yapmaz. :D

Arka Sokaklar A/B'de 2 reytşngle Karadayı ve O Ses'e mi kafa tutacak? :D

Pazartesiye ya yeni dizi gelecek ya da Yalan Dünya olacak.

Arka Sokaklar PT2 olabilir hatta Çarşamba bile olabilir. Kısacası kestirmek zor. :D

Şimdiden ne olacağını kestirmek güç ancak ben Yalan Dünya'nın Pazartesi 20.00'da yayınlanabileceğini düşünüyorum . Sonra da Kayıp dizisi yayınlanabilir. Ya da tam tersi de olabilir. :)