Yabancı Dizi Önerileri

OzaN post: 1410159' Alıntı:

Oyuncuların tamamı genç değil. Bir ailenin hayatı anlatılıyor. Gençlik dizilerinde odak noktası okuldur daha çok. :) Bunlar genç gibi yaşamıyor zaten. :D

Tam gençlik dizisi değil ama gençlik diziside oluyor ucundan.:D

Bu arada sen IMDB puanına göre başladın heralde 8.4 almış.:D

OzaN post: 1410151' Alıntı:

Sadece Shameless izliyorum sapık kısmı doğru ama gençlik dizisi sayılmaz. :D

Ben ne gençlik olmasına nede sapık kısmına katılıyorum:( Sapık kelimeside uygun olamaz.Dizi tam adını taşiyor.Utanmazlar.Ahlak denen bişeyleri yok.Keşke kışın yayınlanmasa yazın yayınlandiğinda daha iyi oluyor:X

Ayrıca yeni dizi tavsiyelerim
Hannibal
The Following
Under The Dome
Ray Donovan (her ne kadar 1 bölüm izlesemde güzel dizi değeri artacaktir kesin:X)

Yeni sezonda bayaa izleyeceklerim olacak onlarida izler tavsiye ederim😛

BuraK post: 1410164' Alıntı:

Tam gençlik dizisi değil ama gençlik diziside oluyor ucundan.:D

Bu arada sen IMDB puanına göre başladın heralde 8.4 almış.:D

IMDb puanın da etkisi vardır ama daha çok duyduğum olumlu yorumların etkisi. Gerçekten başarılı dizi. :):)

Forumdash post: 1410496' Alıntı:

Ben ne gençlik olmasına nede sapık kısmına katılıyorum:( Sapık kelimeside uygun olamaz.Dizi tam adını taşiyor.Utanmazlar.Ahlak denen bişeyleri yok.Keşke kışın yayınlanmasa yazın yayınlandiğinda daha iyi oluyor:X

Hannibal
The Following
Under The Dome
Ray Donovan (her ne kadar 1 bölüm izlesemde güzel dizi değeri artacaktir kesin:X)

Katılıyorum sapık yerine belki "ahlaksız" daha uygun olur. :):)

Forumdash post: 1410496' Alıntı:

Hannibal
The Following
Under The Dome

Ahlaksız olsun sizi mi kırıcam.:D

İlk bölümleri o kadar da harika değil ama dizi sürekli güzelleşiyor. Özellikle 4. sezonu gelmiş geçmiş en iyi dizi sezonu olabilir. :)

Genel olarak tarzı Game of Thrones'a benziyor. Yani Breaking Bad de onun gibi durgun bir yapıya sahip fakat her şeyi kalite kokuyor ve öyle bir bölüm yapıyorlar ki aksiyon falan her şeye doyuyorsun. :):)

Bu mesajda bir bilgi verecektim Breaking Bad ile ilgili ama akşama konu olarak açmaya karar verdim. Etiketlerim seni konuya. :D

- - - Ekleme - - -

Evet partlardır onlar. :)

- - - Ekleme - - -

Prison Break'i de seviyorum onu ne yapacağız? :D

:D bir ortak dizimiz oldu böylece :D

xemrexxx post: 1443361 member: 86493' Alıntı:
vikings i izleyen var mı panpalar ? @xdragxx @BuraK @OzaN @BesaleT @Forumdash başlıyım mi? (daha doğrusu ilk bölümü izledim devam edeyim mi :)
Vasat bence.

İlk bölümleri vasat. Ortalarda 2-3 bölüm çok iyi. Son iki bölüm yine vasat.

Yine de umut vaadediyor ikinci sezonda daha iyi konuma gelebilir. :)