mrt-06'dan Yepyeni Bir Çalışma | Nostalji Reytingler

Billy Kane post: 1408252' Alıntı:
2010 yılı Şubat ayında almış.. Oktayın kaçırıldığı bölüm vardı ya o bölümlerde..

Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
:(

mrt-06 post: 1408256' Alıntı:
Tekrarları başlasa keşke ben izlerdim....
:(

Geçen Eylülde başlatmışlardı 3 bölüm yayınlandı sonra Serap Paközün programı başladı artık çok geç bu saatten sonra başlatmazlar bende çok istiyorum ama.. :(

Billy Kane post: 1408260' Alıntı:
Geçen Eylülde başlatmışlardı 3 bölüm yayınlandı sonra Serap Paközün programı başladı artık çok geç bu saatten sonra başlatmazlar bende çok istiyorum ama.. :(

Sende zaten bölümleri yok muydu ki?
:F
Belki seneye yazın başlatırlar bir ihtimal....

Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim. :)

Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim. :)
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.
:D

- - - Ekleme - - -

Bunu ben de düşündüm ama çok uğraştırcı birşey. Bir de bütün reytingler çıkmayabiliyor. Her neyse yap bakalım, kolay gelsin. Hayırlı olsun bakalım. Başarılar dilerim. :)
Teşekkür ederim Abdullah. Şimdi şöyle bi şey var tüm yıllar var 2003'te var ama 2003'ün belli bir ayından sonra mevcut o aylarda da şöyle bir gariplik var haftanın 6 günü kayıtlı ama Cumartesi verileri yok.

Reyting konusunda belki ben de yardım ederim. :)