o da kralın eşi ama..![]()
Düşündürdün.
- - - Ekleme - - -
Sen Gamze'nin gerçek yüzünü bilmiyorsun daha.![]()
Hahahaha.
o da kralın eşi ama..![]()
Bilirim ben, iyi bilirim.
yatutarsa post: 1407375' Alıntı:Le - Cersei Lannister ?
![]()
Yorumları okuduysan kıyafetleri tartıştık sen ne düşünüyorsun Emre?xemrexxx post: 1408018' Alıntı:benin de aklıma işşlk o geldiama cersei gibi olamaz kimse anca beznetilir
mrt-06 post: 1408020' Alıntı:Yorumları okuduysan kıyafetleri tartıştık sen ne düşünüyorsun Emre?
Biz de o kanıya vardık panpa olmamış bizim tiyatroda ki kostümler gibi.xemrexxx post: 1408022' Alıntı:bu ne ya ilkokul müsameresi mi bugamz eözçelişk bile kötü olmuş diğerlerini düşünmek istemiyorum
seda akman iyi gözüküyor umarım dizide onu ezmezlerd eiyi bir rolü olur yoksa dizinin işi çok zor med yapım+başrol (m.a.alakurt)+kıyafetlerdekor
- - - Ekleme - - -
bir altta yqazıyor![]()
hzılıca göz gezdirdim efektleri kötüydü fatih rolündekiadamda fatih karizması yoktu ibrahim çelikkolla survivora katılan adama rasındaki dövüş sahnesi .(mrt-06 post: 1408023' Alıntı:Biz de o kanıya vardık panpa olmamış bizim tiyatroda ki kostümler gibi.
Sen filmini izledin mi?
Yönetmenliği hiç beğenmemiştim sanki müsamere havası vardı dizisinden hiç umudum yok bakalım nasıl bir iş çıkacak.hzılıca göz gezdirdim efektleri kötüydü fatih rolündekiadamda fatih karizması yoktu ibrahim çelikkolla survivora katılan adama rasındaki dövüş sahnesi .(
Bir 20 bölüm olur bence.Dizi ilk 13'ü çıkarırsa iyidir.![]()
Dizi ilk 13'ü çıkarırsa iyidir.![]()
Yönetmenliği hiç beğenmemiştim sanki müsamere havası vardı dizisinden hiç umudum yok bakalım nasıl bir iş çıkacak.
Resimlerden anlaşılıyor ki Harem hayatı olacak.
Tarihimizi kötülüyorlar diye başlamasınlarda....
- - - Ekleme - - -
Bir 20 bölüm olur bence.![]()
Armağan Çağlayan'a sorucam dizide ağırlıklı harem olacak mı diye.sbt de uçar benceen kötü 15 reyting
- - - Ekleme - - -
o güzelim savaş sahnelerini layıkıyla çekemeyeip kirletmelerindense daha iyidirama harem hayatı ağırlıklı olursa bunun orjinali my dir orjinali varken kimse kopyayaa bakmaz
![]()
Bazıları diyor ya Çarşambaya koysunlarda Muhteşem Yüzyıl'a fark atsın diye.İnşallah Çarşamba'ya koyup baştan dizinin fişini çekmezler.![]()
zuhahaha
Bazıları diyor ya Çarşambaya koysunlarda Muhteşem Yüzyıl'a fark atsın diye.
![]()
hayaller işte dizideki kadın oyuncuları topla bir nebahat çehre çıkmaz kadının her rolü akıllardam.akif alakur u zaten saymıyorum oyunculuğunu göstereceği ş yok
![]()
Aynen katılıyorumFks14 post: 1407214' Alıntı:Gamze Özçelik fevkaledenin fevkinin fevkinde olmuş çok beğendim :![]()