yatutarsa post: 1407437' Alıntı:Öyle olsun bakalım .ss![]()
1.) Espirili - Cana yakın
2.) Kültürlü ( Her konuda bir fikrin var. )
3.) Mahidevrancı ( Aynı benim gibi.
yatutarsa post: 1407437' Alıntı:Öyle olsun bakalım .ss![]()
Billy Kane post: 1407442' Alıntı:Klasik soruyla başlim dedim ama aynı şeyleri yazıp duracaksın.. Yok Foxcu falan filan en iyisi direk soruma geçeyim
Bu güne kadar hep düşlediğin ama gerçekleştiremediğin bir hayalin var mı?
Benim dönem iyi ya ama keşke 90'lı yılları daha iyi hatırlayacak yılda doğsaymışım.Dünya'ya daha önce gelmiş olsan hangi dönemde yaşamak isterdin ?![]()
Benim dönem iyi ya ama keşke 90'lı yılları daha iyi hatırlayacak yılda doğsaymışım.Sen herhalde 80'ler filan.
Aslında iyi bir senarist ama rahmetli Meral Okay'dan sonra gelmesi olmadı tabii ki Meral Okay gibi usta bir senaristen sonra dizide tabii ki bir kalite düşmesi söz konusu.Yılmaz Şahin hakkında ne düşünüyorsun ?@mrt-06
Kaç? , 70'ler mi fotodan o anlaşılıyor.![]()
![]()
Ne farkedecek ikisi de eski işte.O foto 50'ler den bir kere.
Cevabım hayır.![]()
Bildirimlere bakmıyor musun sen?çocuklarduymasın post: 1407555' Alıntı:Gene silmiş Buğra
Soruma cevap versene@mrt-06
Valla karakterini sevmedim.Kendisinin gelmesini istemedim.Ama reytinglerde bayağı iyi oldu.Son reytingler diğerlerine rağmen kötüydü ama Pis Yedili'ye katkısı oldu.
Güzel bence kendini binliğini dinlemesi çok iyi.Ayrıca Pis Yedili'ye katılması iyi oldu Pis Yedili güçlendi bence sence de öyle değil mi?
![]()
Ben sevdim acaba yeni gelen yabancı oyuncu nasıl olacak o kimlerden olur acaba.
Valla karakterini sevmedim.Kendisinin gelmesini istemedim.Ama reytinglerde bayağı iyi oldu.Son reytingler diğerlerine rağmen kötüydü ama Pis Yedili'ye katkısı oldu.![]()
Yeni gelen yabancı mı?? 😱mrt-06 post: 1407695' Alıntı:Ben sevdim acaba yeni gelen yabancı oyuncu nasıl olacak o kimlerden olur acaba.![]()
Hadi bilgisayarı anlarım da mobilden nasıl bakayım kolaysa sen bakmrt-06 post: 1407557' Alıntı:Bildirimlere bakmıyor musun sen?
![]()
Cevabımı vereceğimi söyledim.
Aga kusura bakma yeni mobilden bilgisayara geçtim.çocuklarduymasın post: 1407705' Alıntı:Hadi bilgisayarı anlarım da mobilden nasıl bakayım kolaysa sen bak![]()
Teşekkürler.xdragxx post: 1408077' Alıntı:Konu tam 1 hafta olmuş kilit.
- - - Ekleme - - -
Konu yeniden açık cevaplanmayan soruları cevaplayabilirsin @mrt-06![]()