FF Sorgu Odası - Hafta 37- Sorgudaki İsim: mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yatutarsa post: 1407437' Alıntı:
Öyle olsun bakalım .ss :D

1.) Espirili - Cana yakın

2.) Kültürlü ( Her konuda bir fikrin var. )

3.) Mahidevrancı ( Aynı benim gibi. :D )

Billy Kane post: 1407442' Alıntı:
Klasik soruyla başlim dedim ama aynı şeyleri yazıp duracaksın.. Yok Foxcu falan filan en iyisi direk soruma geçeyim :)
Bu güne kadar hep düşlediğin ama gerçekleştiremediğin bir hayalin var mı?

Keşke klasik soruyu da sorsaydın Foxcu ile ilgili bi şey demiycektim. Ön yargılı olmaya gerek yoktu. :( Halen beni tanıyamamışsın. :(

2.) Birçok gerçekleştiremediğim hayalim oldu tabii ki ama en büyüğü sevdiğim bir kızın bana karşılık vermemesi oldu bazen iyi ki olmamış diyorum ama.... Sonra başka birini tanıdım.
:D

Yılmaz Şahin hakkında ne düşünüyorsun ? :D @mrt-06
Aslında iyi bir senarist ama rahmetli Meral Okay'dan sonra gelmesi olmadı tabii ki Meral Okay gibi usta bir senaristen sonra dizide tabii ki bir kalite düşmesi söz konusu.

Ama Yılmaz Şahin'de iyi yani adam uğraşıyor değişik fantaziler üretiyor mesela tütsü olayı biraz daha gayret etmeli ama.
:F :D

Sanırım Kavak Yelleri'ni de o yazmıştı demi.(b)

Güzel bence kendini binliğini dinlemesi çok iyi. :F Ayrıca Pis Yedili'ye katılması iyi oldu Pis Yedili güçlendi bence sence de öyle değil mi?
:D
Valla karakterini sevmedim.Kendisinin gelmesini istemedim.Ama reytinglerde bayağı iyi oldu.Son reytingler diğerlerine rağmen kötüydü ama Pis Yedili'ye katkısı oldu.:D

Valla karakterini sevmedim.Kendisinin gelmesini istemedim.Ama reytinglerde bayağı iyi oldu.Son reytingler diğerlerine rağmen kötüydü ama Pis Yedili'ye katkısı oldu.:D
Ben sevdim acaba yeni gelen yabancı oyuncu nasıl olacak o kimlerden olur acaba.(b)

Konu tam 1 hafta olmuş kilit. :)

- - - Ekleme - - -

Konu yeniden açık cevaplanmayan soruları cevaplayabilirsin @mrt-06 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...