"Fatih" Dizisinden İlk Kareler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Kanal D'nin Eylül ayında ekrana gelmesi planlan "Fatih" dizisinden ilk kareler yayınlandı.

Yapımcılığını MED Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Merve Girgin'in yaptığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik ve Seda Akman'ın olduğu dizi büyük bir merakla bekleniyor.

İddialı başlayan dizinin nasıl reyting alacağı merak edilirken, yayın günü ise henüz belli değil.

İşte Eylül ayında başlayacak olan diziden ilk kareler:

DDlhJs6Gra8B0C1aruZ19ihD.jpg

CI1osfRVVHVGb4LL4vH9M4Ji.jpg

KsHPSN34Epki9sKCb0jV7mpn.jpg

INsbgsV1pMo3IJIBICIeRTjv.jpg

VJPpvpsUKCGO7VpKuyH0zri0.jpg

B2HfpA93hCOpFyArFCS8g8Lk.jpg

sT6Z0afIzP8JEk7UV7VKu16z.jpg

Kıyafetler bi MY gibi değil:( ama bekliyoruz:) Bu arada Gamze Özçelik'i hiç beğenmedim😕

m.akif süper olmuş ama gamze özçelik hiç yakışmamış inşallah 2.bir tarihi facia olmaz

Bana da öyle geldi kıyafetler. Muhteşemde daha iyiydi gibi ama 2-3 resimle tam anlamak mümkün olmaz.

Ama hangisi tarihin asıl kıyasfetleri orası meçhul. :D

:X:X Fetih 145'deki kıyafetlere bakalaım:X

Devir farkı var ama.
Sende doğrusun ama o zamanlarda moda neydiki(?) ne olsun (?) moda dergisi yok moda kanallari yok falan filan.O zamandan o zamana kıyafette moda da devir atlansın? Spartacus bile M.Ö zamanında oldugu halde dizide MY ile yarişir kıyafetler.

:X:X Fetih 145'deki kıyafetlere bakalaım:X

Sende doğrusun ama o zamanlarda moda neydiki(?) ne olsun (?) moda dergisi yok moda kanallari yok falan filan.O zamandan o zamana kıyafette moda da devir atlansın? Spartacus bile M.Ö zamanında oldugu halde dizide MY ile yarişir kıyafetler.
Bakalım bi kaç fotoğraf daha gelsin de Medyapım'dan çok bi şey beklemiyorum zaten Fetih filminde ki oyunculukları hiç beğenmemiştim diziden de çok bi şey beklemiyorum. Bir Muhteşem Yüzyıl olamaz hatta tırnağı.

:F :D

Gamze Özçelik fevkaledenin fevkinin fevkinde olmuş çok beğendim ::D

Kıyafetlerin aslı aslında budur. Muhteşem Yüzyılda oldukça abartılı kıyafetler dikilmiş. O zamanlaro türde kıyafetlerin dikileceğini sanmıyorum.

Ama yorumlardan da anlaşıldığı üzere gerçek kıyafetler değil şaşalı kıyafetler daha çok ilgi çekiyor.

Fatih`in Muhteşem kadar reyting alacağını düşünmüyorum. Gerçekleri anlatsa bile halk sırf gerçekleri anlattığı için (sıkıcı olduğu için) izlemez. :)